Love&Sex 27. srpnja 2019.

'Koliko si seksualnih partnera imala prije mene?' – OVO je idealan odgovor

Shutterstock/Instagram.
  • Prije ili kasnije doći će i do tog nemilog pitanja: „Ej, reci mi koliko si zapravo imala muškaraca prije mene?“ 
  • Naravno: kod odgovora mnoge žene muljaju i lažu iz raznoraznih razloga...
  • Međutim, sada on postoji - optimalan broj! 

Hm, spomenuto pitanje doista nije nimalo ugodno. A odgovor bi kod muškaraca mogao izazvati još veću neugodu. Dakle, što ćemo mu reći kad pita s koliko smo frajera spavale prije njega? Možda neki mali broj? Hm, tada bi nas mogao smatrati neiskusnima! Visoki broj? O ne, tada će misliti da smo spavale sa svima (osim s njim)! Koja je onda zlatna sredina, zlatni broj?

Možda vas zanima... Bivša Disneyjeva zvijezda otkrila da je panseksualka: Što je sad to?! Rubrika Stars Stars

Sada imamo odgovor na pitanje „Koliko?“ – zlatna sredina je: deset! 

via GIPHY

U anketi najvećeg britanskog portala za spajanje parova „illicitencounters“ sudjelovalo je više od 1000 korisnika. Odgovarali su na pitanje koliko su imali seksualnih partnera, ali i koji bi odgovor na to pitanje bio najbolji. Rezultat: sve između 8 i 12 dolazi u obzir. Inače: ne postoje nikakve razlike između muškaraca i žena po tom pitanju! 

Možda vas zanima... Tražiš uzbuđenje? Isprobaj ove tri totalno napete seksi igre uloga... Rubrika Love&Sex Love&Sex

Žene opraštaju više seksualnih partnera – za razliku od muškaraca 

Međutim, postoji jedna razlika između spolova kad je riječ o tom pitanju, odnosno o „toleranciji“. Ako žena prizna više od 10 seksualnih partnera, muškarci reagiraju više konzervativno te nas smatraju „lakom robom“. 

S druge strane, anketa je pokazala da smo mi žene puno tolerantnije. Naime, muškarci smiju priznati do 20 bivših seksualnih partnerica – više od toga ipak nas malo baca u bed te postajemo puno opreznije. 

Ali, svejedno koji je broj bivših – kad te netko sljedeći puta to pita, možda je jednostavno najbolje odgovoriti istinu! 

Što kažeš na to da ovog ljeta napraviš nešto za sebe? Odaberi svoju ljetnu missiju i osvoji genijalne nagrade!

Možda vas zanima... Kad ni ne znaš koliko si seksi: 15 stvari koje te u muškim očima čine neodoljivom Rubrika Love&Sex Love&Sex

Komentari 0