Love&Sex

Istraživanje je otkrilo da niske žene i visoki muškarci imaju najsretnije veze!

  • Istraživanje tvrdi da visina ima veze sa srećom u vezi; niske žene će preferirati visoke muškarce
  • Znanstvenici su u istraživanje uključili više od 8,000 ispitanika i otkrili povezanost između visine muškarca i stupnja sreće žene
  • Istraživanje otkriva da niske žene s visokim muškarcima čine najsretnije parove od svih

Znamo da je totalni klišej reći da žene vole visoke muškarce (znaš onu crn-visok-zgodan), na kraju krajeva o ukusima se ne raspravlja. Zanimljivo istraživanje pokazalo je da se niske žene najbolje slažu s visokim muškarcima. Naravno, visina nije sve - potrebno je puno više od fizičke privlačnosti kako bi se osigurao uspjeh para. Najsretniji parovi imaju otvorenu komunikaciju, strpljenje, razumijevanje, a prije svega povjerenje.

Razlika u visini Možda vas zanima Kako visina utječe na zdravlje: koga će češće boljeti leđa, tko će duže živjeti, a tko prije oćelaviti Rubrika Life&style Life&style

Međutim, ti elementi se s vremenom razvijaju kako se par upoznaje. Uz to, istraživački je tim otkrio da se niske žene osjećaju najsretnije kada su u paru s visokim muškarcima. Očigledno, što je veća razlika u visini, to bolje. Evolucijski čimbenici vjerojatno igraju značajnu ulogu u ženinoj odluci da odabere višeg partnera.

 | Autor: Getty Images Getty Images Vanessa Hudgens i Austin Butler, Dax Shepard i Kristen Bell

Istraživanje otkriva da niske žene s visokim muškarcima čine najsretnije parove od svih

Istraživači su dobili podatke od 7850 sudionika indonezijske populacije. Nakon što je proučio podatke, tim je zaključio da se žene najsretnije osjećaju s višim muškarcima. Moramo priznati da nam na pamet pada puno parova koje bi ova informacija mogla usrećiti - Shakira i Pique, Franka i Vedran Ćorluka, Isla Fisher i Sacha Baron Cohen. 

Istraživanje otkrilo kakve noge žene smatraju najprivlačnijim kod muškaraca

 | Autor: Getty Images Getty Images Sacha Baron Cohen i Isla Fisher, Pique i Shakira

Međutim, ova faza medenog mjeseca na kraju je izblijedjela kako je vrijeme odmicalo. Istraživači su otkrili da nakon 18 godina braka visina muškarca nije utjecala na ženinu sreću. Dakle, istraživački tim je zaključio da je visina muža utjecala na ženinu sreću u početku. Međutim, s vremenom se ovaj izvor radosti raspršio jer su se u vezu uključili drugi čimbenici.

Istraživanje odgovorilo: Postoji li pametniji spol? Tko ima veći  IQ, muškarci ili žene? Možda vas zanima Istraživanje odgovorilo: postoji li pametniji spol? Tko ima veći IQ, muškarci ili žene? Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: Pixsell, Korana Gvozdić i ivan Šarić Pixsell, Korana Gvozdić i ivan Šarić Franka i Vedran Ćorluka, Korana Gvozdić i Ivan Šarić

Niske žene su tijekom povijesti preferirale više muškarce

Čak i u modernim vremenima, evolucija još uvijek igra veliku ulogu u našem odabiru partnera. Niske žene preferiraju visoke muškarce jer visinu povezuju sa sigurnošću i zdravljem. Muškarac velikog rasta doimat će se dominantnijim, što ga čini privlačnim partnerom za ženu. Budući da žene daju prednost zaštiti svoje obitelji od grabežljivaca, prirodno žele odabrati najjačeg mogućeg mužjaka.

U modernim vremenima to još uvijek vrijedi, iako ne iz istih razloga. Više ne bježimo od medvjeda ili tigrova, ali još uvijek žudimo za sigurnošću. Vjerojatno, mnogo više prijetnji postoji u našem izgrađenom okruženju; međutim, ne predstavljaju neposrednu opasnost kao divlje životinje. Niske žene mogu odabrati više muškarce jer vjeruju da je visina u korelaciji s uspjehom u današnjem svijetu.

Photo: Instagram/@frankaofficial_
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar DorisAva

    DorisAva

    Zovem se Doris, želim svima reći o dr. Ogundeleu, sjajnom čaraču koji mi je vratio mog muža u roku od 24 sata, kontaktirajte ga na WhatsApp ili Viber: +27638836445. Ako vam treba bilo kakva pomoć, ovaj čovjek je moćan. Rekao ... prikaži još!
  • rpesevski56

    Mislim da se nismo odmakli puno dalje od vremena kada smo bili kromanjonci. Danas više nema spiljskih medvjeda, ali visina na jednoj podsvjesnoj razini kod žene, nedavne kromanjonke, kao da garantira bolju obranu od grabežljivca i svega stresa općenito što ... prikaži još!
  • manfred

    ma nema to veze do visine