Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Mislim da se nismo odmakli puno dalje od vremena kada smo bili kromanjonci. Danas više nema spiljskih medvjeda, ali visina na jednoj podsvjesnoj razini kod žene, nedavne kromanjonke, kao da garantira bolju obranu od grabežljivca i svega stresa općenito što
... prikaži još! nas danas okružuje u suvremenom svijetu. Da se izrazim, evolucija je kroz svoj razvoj čovjeka do dana današnjeg izgradila jedan svojevrsni '' mehanizam ukusa '', gdje sve što je više, korpulentnije, zapravo je sigurnije pa prema tome i ljepše.
Zovem se Doris, želim svima reći o dr. Ogundeleu, sjajnom čaraču koji mi je vratio mog muža u roku od 24 sata, kontaktirajte ga na WhatsApp ili Viber: +27638836445. Ako vam treba bilo kakva pomoć, ovaj čovjek je moćan. Rekao
... prikaži još! sam mu da ću podijeliti njegovo ime na svakom forumu za koji znam i zato ovo radim kako bi mi ljudi pomogli da mu se zahvale i da traže pomoć od njega.
Svi su zahvaljujući tom velikom čovjeku nazvali dr. Agbazara, veliki čarobnjak za čaroliju koji mi donosi radost, pomažući mi da vratim ljubavnicu koji se razbije sa mnom Četiri mjeseca prije, ali sada sa mnom, uz pomoć dr. Agbazare, velika ljubavna
... prikaži još! čarolija kotač. Sve zahvaljuje mu se također možete kontaktirati i za pomoć ako mu trebaš u vremenima nevolje putem: ( a g b a z a r a @ g m a i l . c o m ) ili Whatsappa na ( + 234 810 410 2662 )