Love&Sex

Kako obaviti quickie u kući punoj gostiju

Naravno da je ovo doba kad se najviše družimo s obitelji, pozivamo prijatelje u kuću... A nekad smo s njima i danima pa nekoliko trenutaka mira ua seks postaju pravi izazov u punoj kući

Ovo je vrijeme davanja i primanja, samo da te podsjetimo, a ako ti se na ovo u misli uvukla kakva zabavna dvosmislena situacija, neka je. Pred mnogima je višednevno druženje s užom i širom rodbinom (dečko i ti ćete provesti nekoliko dana kod tvojih, svekar i svekrva su se usidrili kod tebe i izgleda da se planiraju NIKAD vratiti kući). Ukratko, koliko god dragi i ti bili razgaljeni, seks je uz toliko znatiželjnih očiju i naćuljenih ušiju postao prava vratolomija. Dakle, koji savjet kako to obaviti na brzaka dok se djeca s djedom igraju lovice, nije na odmet.


1. Pokloni kao paravan

Jednostavno recite da idete zajedno umatati poklone. Ukućanima će se ta ideja činiti dobrom jer se a) nikome to ne da raditi, b) svi znaju da su pokloni tajna i nitko ne smije viriti. Vas dvoje pojačajte glazbu (ne mislimo na album božićnih pjesama Zagrebačkih mališana, nego na neku svečanu muziku) i prionite na posao. I da, ne zaboravite zamotati poklone jer će vam cover up plan pasti u vodu :)

via GIPHY

2. Stišaj zvuk

Pod time mislimo da nikome, ali baš nikome neće biti fora ako vas čuje kako raditi ono. Okej, super je i tebi i njemu, ali vriskanje iz spavaće sobe nije dobra ideja jer bi ti božićno jutro moglo biti začinjeno kiselim osmjesima tvoje i/ili njegove obitelji. Uostalom, nije li više seksi kada jedno drugo utišavate stavljanjem ruke na usta?

3. Kupite jako tihe uređaje

Baš je zgodno što si ti njemu i on tebi odlučili pokloniti neku seksi igračku, no jako je važno u ovom času da su ti stimulatori jako tihi, skoro bešumni. Jer ruku na srce, vibracije se doista jako glasno čuju. Još jedan razlog za čudne poglede tvoje obitelji...

Možda vas zanima Najseksi igre iz 50 nijansi sive koje vrijedi isprobati Rubrika Love&Sex Love&Sex

4. Jastuci su pomagač

Ovo je dodatak točki 2 jer jastuk nam je velika pomoć u više slučajeva. Bilo da te obitelj toliko iživcirala da si odlučila vrištati u jastuk, ili je u pitanju seksepilniji razlog, ovi pomagači itekako imaju smisla. Možeš utišati zvukove jastukom u modificiranoj doggy pozi. Nitko vas neće čuti!

4. Jastuci su pomagač Ovo je dodatak točki 2 jer jastuk nam je velika pomoć u više slučajeva. Bilo da te obitelj toliko iživcirala da si odlučila vrištati u jastuk, ili je u pitanju seksepilniji razlog, ovi pomagači itekako imaju smisla. Možeš utišati zvukove jastukom u modificiranoj doggy pozi. Nitko vas neće čuti!

5. Zaboravi krevet

Stari kreveti uvijek odaju tajne za koje bismo željele da ostanu najskrivenije. Zvuk nabijanja ili škripanja kreveta nam može ubiti želju za seksom na brzaka već u nekoliko sekundi. Ako imaš stari škripavi krevet-izdajicu najbolje je prebaciti se na pod. Možda nije tako udobno, no zanimljiva je razlika.

6. Sve prednosti tuša

Vrući tuš je sjajan za seksi aktivnosti, a i zvuk vde će lako nadjačati ostale zvukove. Također, voda sama po sebi nije lubrikant koliko god vam se to možda činilo... Tako da imati jedan takakv ne bi bilo na odmet.

via GIPHY

 

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0