Love&Sex

Najseksi igre iz 50 nijansi sive koje vrijedi isprobati

Svejedno je jesi li ljubiteljica knjige (ili filma) „50 nijansi sive“ ili ne, od Christiana Graya i Anastasije Steele mogu se naučiti neke vruće stvari iz spavaće sobe

Pogledale smo još jednom oba filma – dobile smo inspiraciju i izdvojile tri jako vruće seksi igre koje bismo preporučile svakome. 

Klasik: zavezana morska zvijezda 

Kad je Christian odveo Anastasiju u „playroom“ te je vezao za krevet svilenim maramama u položaj morske zvijezde, sigurno nismo bile jedine koje smo sjedile na rubu stolice dok smo to gledale – to je TAKOOO SEKSI! Ovaj položaj idealan je za „kod kuće“, jer je superjednostavan, ali i superučinkovit. Svejedno hoće li biti vezanja ili ne (khm, s vezanjem je bolje…)  te predaješ li se ti partneru ili obrnuto – kod ove igre izazov je „izdržati“ sve dodire i provokacije partnera. I da, tko je pročitao knjigu zna da je g. Grey tada „krenuo tamo dolje“. Važno: nikad to nemojte raditi bez „sigurne riječi“ (koja znači prekid igre te odvezivanje) – važno je da oboje imate povjerenja jedno u drugo te se dobro osjećate.

Za trening: igra „ljubavnim kuglicama“ 

„Ljubavne“, odnosno vaginalne kuglice, korištene su u „50 nijansi sive“ uglavnom za predigru. Te su male kuglice pravo čudo kad je riječ o treningu zdjelice. Kad ih staviš, trebaš ih nositi 10 do 15 minuta te se pri tome kretati – na primjer, usisavati ili vješati rublje. „Utrenirana“ zdjelica pobrinut će se za nevjerojatne orgazme. Naravno, možete ih koristiti kao i u filmu- za predigru. Lezi izazovno s raširenim nogama,  a on neka ti stavi kuglice. Potom možeš raditi 15-ak minuta što želiš – kad ćete ih vaditi, slijedi veliki finale! 

Ekstatični vrhunac: nijemi bič 

Potpuno se predati i prepustiti kontrolu drugome – to je ono što nas toliko pali kod „50 nijansi sive“. Sigurno se sjećaš kad je Christian stavio Ani lisice i vezao je za krevet, a potom joj zavezao oči te stavio slušalice na kojima je svirala klasična glazba? Potom je bičem lagano prelazio preko njenih grudi, trbuha, u smjeru međunožja… Uhhh! Tko zna što se sve može dalje odigrati, gdje mogu završiti njegovi prsti, jezik, hoće li lagano pucnuti bičem…? Kad isključiš čula vida i sluha, iskustvo može biti jednostavno orgazmično! 

Photo: (c) © MMXIV Paramount Pictures Corporation. All Rights Reserved.

Komentari 0