Love&Sex 02. listopada 2019.

Jedan novi seks trend sve više uzima maha - je li grozan ili samo praktičan?

Shutterstock.
  • Seks na jednu noć i nije više neka fora
  • Sve češće se noćna zabava 'svodi na seks na pola noći'
  • Ovaj tip zabave ima svojih prednosti - ako ti se tip stvarno ne sviđa

Takozvani 'Half-Night-Stand' – u prijevodu, 'seks za pola noći', novi je trend. Stupa na scenu nakon seksa za jednu noć - kad je riječ o 'brzoj ljubavi' – i jako puno pojednostavljuje čudnu situaciju nakon zajedničke 'noći'. 

Kako sam naziv govori, ostaje se pola noći – odnosno, toliko dugo dok zabava ne završi. Nakon seksa se jednostavno spakiraju stvari i ode. Dugo maženje nakon seksa, čavrljanje ili koja čaša vina? Apsolutno zabranjeno! 

 | Autor: Shutterstock Shutterstock

Možda vas zanima... Ups! 7 najvećih pogrešaka u seksu koje ti se mogu zalomiti - i rješenje za svaku Rubrika Love&Sex Love&Sex

Taj nagli kraj ima više prednosti. Barem ako gledamo samo na zabavu: partneru daješ jasno do znanja da te ne zanima, odnosno da te ne zanima veza s njim. Nećeš se probuditi pored njega ujutro i onda tražiti ispriku da ne moraš ostati na doručku. Plus: možeš spavati u vlastitom krevetu, sljedeće jutro se fino istuširati, odjenuti se u čistu odjeću te nećeš trebati prolaziti kroz takozvani „hod sramote“ (i još se s jednakom odjećom i zamrljanom šminkom pojaviti na poslu). 
A ako tip možda i nije toliko zgodan i inteligentan kakvim se činio na prvi pogled u klubu? Nema veze! Zašto? Zato jer si nestala dovoljno rano - prije nego si to stigla primijetiti. 

Možda vas zanima... Zašto bi se prije jako važne odluke trebala poseksati? Znanstvenici imaju objašnjenje Rubrika Love&Sex Love&Sex

Komentari 0