Love&Sex

Ispovijest: U vezi sam s impotentnim muškarcem i nemojte me sažalijevati - reći ću vam zašto

  • Komplikacije sa zdravljem uzorkovale su impotenciju muškarca s kojim je jedna žena otkrila sve tajne seksa
  • Što bi ti učinila nakon što si započela vezu sa zanimljivim, duhovitim likom i dobro se provodila mjesec dana kad bi ti nakon svega, kad ti se baš počeo jako sviđati, iznenada priznao da je impotentan?
  • Evo kako je reagirala jedna djevojka

 

"Zagrcnula sam se s pićem i povikala: "Ma o čemu ti to govoriš, pa zašto ja nisam nikad primijetila da imaš problema u seksu?". Robert mi je objasnio da ima dijabetes i da je praktički impotentan od 17 godine zbog nekih komplikacija. Da bi postigao erekciju, koristio je tablete. Kad je započeo njegov ljubavni život, svuda je sa sobom nosio pilulicu u novčaniku u slučaju da neki sudar preraste u nešto više i pojavi se mogućnoest seksa. Bila sam zbunjena jer sam dotada mislila da probleme s erekcijom imaju samo stariji muškarci. No, prevarila sam se.

 | Autor: Shutterstock/Instagram Shutterstock/Instagram

"Divan par luzera"

Ozbiljna istraživanja objavljena u stručnim časopisima pokazala su da je u svijetu svaki četvrti muškarac u dobi ispod 40 godina zatražio liječničku pomoć zbog erektilne disfunkcije, kako se to stručno zove. Robert mi je rekao da je osjetio potrebu da sa mnom bude do kraja iskren i da shvatim u kakvu vezu ulazim. Naime, ja sam tad imala 22 godine i doista sam zaslužila znati u kakvu vezu ulazim, tako mi je rekao. Moram znati da seks s njim nikad ne može biti izravan, posljedica samo strasti. Priznao mi je da je imao dosta problema s dugotrajnim vezama, točnije, da ih nije uspijevao ostvariti, što mu je još dodatno uništilo svako seksualno samopouzdanje. Njegova potpuna iskrenost, spremnost da mi se otkrije do kraja, ma kako to bilo za njega bolno, navela me da i ja njemu otkrijem neke svoje čudne seksualne sklonosti. Naime, klasična penetracija ne pali me osobito, nikad nisam doživjela orgazam od penetracije nego samo od oralnog seksa. Čak sam mu priznala da sam prije njega veoma često glumila orgazam u vezi. Počeo se smijati: "Ti ne možeš svršiti, meni se ne diže, divan par luzera!"

 | Autor: Shutterstock/Instagram Shutterstock/Instagram

Ja nisam mogla doživjeti vrhunac

No, išla sam o tome čitati i otkrila da nisam jedina žena koja ne može doživjeti orgazam za vrijeme snošaja. Pročitala sam neku statistiku po kojoj samo 18 posto žena redovito doživljava vaginalni orgazam od penetracije. Mit da heteroseksualne žene uglavnom mogu lako svršiti za vrijeme klasičnog snošaja sveprisutan je u pornografiji, književnosti i medijima već desetljećima. Ponekad mi je žao muškaraca koji se pitaju što s njima nije u redu kad ne mogu dovesti ženu do ekstaze nakon samo nekoliko pokreta zdjelicom dok je ona u misionarskom položaju. 

Sasvim drugačije iskustvo

Nastavili smo razgovarati o našim problemima u krevetu i Robert je iz džepa izvadio malu plavu pilulu i ubacio je u usta. Onda smo se skinuli. Tableta ne djeluje odmah, ponekad je potrebno da prođe i čitav sat prije nego što se muškarcu digne. Mi smo za to vrijeme ležali u krevetu kao da imamo sve vrijeme ovog svijeta, milovali jedno drugo, izmjenjivali 'prostote'. Tako produžena predigra za mene je bila nevjerojatno iskustvo. Već sam gotovo posve prihvatila ideju da je seks zapravo pružanje zadovoljstva, a ne i primanje. Nisam mogla vjerovati koliko dobivam pažnje. U prijašnjim vezama to je izgledalo ovako. Predjelo: malo ljubljenja i šlatanja. Glavno jelo: penetracija. Desert: orgazam. Problem je u tome što ja nisam uživala u glavnom jelu, a desert sam glumila. Što znači da sam nakon seksa ostala gladna. Pažnje, ljubavi, užitka.

Možda vas zanima Iskrena ispovijest: Ova 27-godišnjakinja objasnila svijetu zašto je još djevica Rubrika Love&Sex Love&Sex

 | Autor: Shutterstock/Instagram Shutterstock/Instagram

Više si nećemo lagati

Robert i ja tog smo se dana svečano dogovorili da jedno drugome nećemo nikad više lagati - neće se pretvarati da mu je erekcija spontana, ja neću glumiti orgazam. A onda je počeo provod. Uživali smo otkrivajući erogene zone na mojem i na njegovom tijelu, naučila sam da mogu osjetiti nevjerojatnu slast kad mi netko ljubi uši jezikom ili područje ispod pupka. Pokazalo se da je Robert jedan od onih muškaraca s veoma osjetljivim bradavicama. I poljupci u vrat su ga itekako uzbuđivali. Kad nismo bili skupa, slali smo jedno drugome ljubavne poruke seksualnog sadržaja tako da smo već bili uzbuđeni kad bi se nakon toga našli. Počeli smo se provoditi i izvan spavaće sobe - Robert me jednom ljubio po vratu i nježno dodirivao ispod suknje za šankom, dok smo čekali piće. Nevjerojatno me uzbudio. 

Razgovor je sve

Pokazalo se da kad se jednom pomakneš s fokusa na erekciju i penetraciju, čime su svi ospjednuti iako mi nije jasno zašto, najednom otvoriš čitav jedan novi svijet užitka. Kod erektilne disfunkcije najgori je sram, neiskrenost, nedostatak komunikacije s partnerom. To što on može ili ne može u krevetu je zapravo manji problem. On je svoj seksualni problem pretvorio u glavni uzrok svojih loših veza, a zapravo je najveći problem njegovo zatvaranje u sebe. Isto tako, ja sam pod normalno glumila orgazme umjesto da otvoreno porazgovaram s partnerom što meni pomaže da dođem do orgazma. Mnogima je razgovor o seksu neugodan pa ga izbjegavaju, no je li bolje jednom donijeti odluku i sve iskreno i mirno reći ili provesti život praveći se i glumeći?

Možda vas zanima Ispovijest nesretne supruge: Imam tajnu koja mi uništava brak, ne znam što ću napraviti... Rubrika Love&Sex Love&Sex

Ako se nekome od vas dogodi partner s istim problemom, nemojte odmah bježati, skrivati se, nemojte dopustiti da vas uhvati panika. Niti jedna žena ne bi si smjela dopustiti negativne misli tipa 'nisam mu dovoljno zgodna', 'imam premale grudi', 'sve je to zbog celulita'. Ne, jedini pravi odgovor je produžena predigra, upoznavanje svakog djelića tijela tvojeg partnera, koji će onda htjeti istražiti i tebe. Tek tada dogodit će ti se najbolji seks u životu kao i meni!

Photo: Shutterstock/Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lenfagkseee

    Tablete za potenciju - https://hespac.com/potenshr.htm slicno ko viаgra, samo puno duze i intenzivnije dejstvo