Love&Sex

Evo što žene misle za vrijeme kunilingusa

Riječ kunilingus dolazi iz latinskog jezika (cunnus - vulva, stidnica + lingere – lizati). Dakle, radi se o stimulaciji intimnog područja žene jezikom, odnosno oralno

Osim stidnih usana i ulaza u stidnicu, partner prvenstveno treba stimulirati klitoris. Jedna od varijanti kunilingusa je takozvani 
„facesitting“ – kad žena sjedne na lice muškarca te dobije (i kontrolira) oralnu stimulaciju. 

Oralni seks je i za žene i muškarce jednako zadovoljavajuće seksualno iskustvo. Međutim, ponekad nije baš jednostavno isključiti mozak i opustiti se. Sljedeće misli su gotovo sigurno svakoj ženi barem jednom prošle kroz glavu za vrijeme kunilingusa. 

Mirišem li?

Kad sam se zadnji puta istuširala? Jesam li bila nedavno na toaletu? Drage dame, nemojte se time zamarati! Čak i kad nismo svježe istuširane, mnogi muškarci pale se na prirodan miris vagine. Uzbuđuje ih, što neke natjera da se još više potrude. 

Još malo lijevo, stani, sad malo desno! 

On se trudi! Njegov jezik poput helikoptera kruži oko tvog klitorisa te polako prekriva cijelo intimno područje. Međutim, ne zna da ima taj jedan mali crveni križić gdje helikopter treba sletjeti. Nemoj se ustručavati reći mu što ti se sviđa, a što ne. 

Vjerojatno ne gleda baš direktno sve. Ili? 

Imaju li muškarci za vrijeme oralnog seksa zatvorene oči ili gledaju u dubine, doline i uzvisine naših vulvi? Malo je čudno zamisliti što on to vidi, jer ni mi same ne znamo kako nam stidnice izgledaju iz blizine. Ali, neka samo gleda – sigurno mu se sviđa to što vidi! 

Trebam li predugo vremena da svršim?

Ponekad nam u nezgodno vrijeme prolaze kroz glavu razne misli. Dok se on trudi „tamo dolje“, ponekad nam svakodnevni problemi odjednom padnu na pamet. Jesi li maknula juhu sa štednjaka? Rješenje: koncentriraj se na trenutak na to što on radi. To ima više prednosti: možeš više uživati u kunilingusu i ne moraš si razbijati glavu treba li ti puno ili malo do orgazma. Što je manje ometanja, toliko je intenzivniji doživljaj. Uzmi si vremena koliko god trebaš. 

Kakvi su to zvukovi? 

Naravno da će biti zvukova! On radi zvukove, a i ti također. Pa što onda?! Riješi se negativnih misli. Naravno da će biti zvukova za vrijeme oralnog seksa dok jezikom prelazi preko tvog intimnog područja – ali to je baš lijepo! Zavali se, opusti i uživaj! 

Što sada kad sam svršila?

Svakom kunilingusu jednom dođe kraj. Međutim, umjesto da fino ležiš i guštaš, pada ti na pamet da mu se moraš odužiti oralnim seksom. Za to ima samo jedan odgovor: ako imaš volje pružiti svom dragom oralni seks, napravi to. Ali, ako ti se baš ne da, ako bi se radije fino sklupčala i odmarala – to je isto OK. Ako te je oralno zadovoljavao, to ne znači da si ti sada dužna vratiti mu milo za drago. 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Oralni seks za napredne: isključi misli u položaju 69 

Za vrijeme oralnog seksa želiš isključivo uživati te doživjeti orgazam, ali ne možeš se riješiti misli koje ti se vrzmaju glavom? Onda bi položaj 69 mogao biti rješenje za tvoj problem. Naime, za vrijeme te seksualne prakse lice leži na genitalijama druge osobe te se međusobno oralno zadovoljavate. Za to je potrebna velika koncentracija, jer dok primaš zadovoljstvo, moraš ga ujedno i pružati partneru. Kod ovakvog oblika oralnog seksa nema mjesta nepoželjnim mislima. 

Photo: Thinkstock / Spencer Davies
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • betikkae2

    Sex spojevi za odrasle - http://tonzes.com/sdatinghr.htm Ne kažem da ćeš imati uspjeha ali barem skoro da nema lažnih profila.