Love&Sex

Evo kako će ljubavni horoskop za rujan utjecati na tvoju vezu cijeli mjesec

  • Ravnoteža u ljubavi ključna je za ravnotežu u životu 
  • Horoskop za rujan donosi nam potpuno novu energiju koja će dramatično djelovati na naše živote 
  • Osobito će djelovati na naše veze – pogledaj kako

Godina je, u najboljem slučaju, bila burna te s iznenađenjima iza svakog ugla, ali sada je vrijeme da se stvari uravnoteže. Sada smo u stanju vidjeti važnost stvaranja života usklađenog s onim što uistinu jesmo i, u tom procesu, omogućuje nam stvaranje života kakvog volimo.

Što tvoj mjesečni ljubavni horoskop za rujan 2020. znači za tvoju vezu?

Pa, preostala su nam četiri mjeseca u godini koje nitko od nas nikada nije mogao predvidjeti. Kako ulazimo u posljednji kvartal 2020. godine, svi učimo istinu ovog citata: "Neke godine postavljaju pitanja, a neke odgovaraju na njih." Za nas je 2020. odgovorila na mnoga pitanja koja nismo postavile.

I sada, ovog mjeseca mnogi od tih dijelova počet će se spajati.

via GIPHY

Pun mjesec u znaku ribe: 2. rujna

Puni Mjeseci vrijeme su za plodnost i kompletiranje pa se za ovaj lunarni događaj vrati u mladi Mjesec u znaku ribe koji je bio 23. veljače.

Mjeseci se kreću unutar šestomjesečnih ciklusa istog znaka, pa za sve što je započeto oko mladog Mjeseca, vidimo rast kod Punog Mjeseca. Za ribe je to novi način življenja i ljubavi.

Ribe su vodeni znak sklone sanjivosti i pune su ljubavi. Čini se da ovaj znak hoda divljom stranom ili barem manje uhodanim putem; zbog toga postoji duboki osjećaj slobode povezan s ribama. Ponekad je to sloboda od društvenih ograničenja, ali drugima je to sposobnost da budemo ono što jesmo, živimo i govorimo svoju istinu.

Zahvaljujući drugim planetima koji su uključeni u ovaj lunarni događaj - Marsu, Veneri i Saturnu - možemo očekivati napredak.

Tjednima se osjećamo stegnuti u napredovanju s romantičnim planovima ili se osjećamo kao da smo u stanju djelovati prema svojim željama. Ali, sve se to mijenja kada ćemo pozdraviti ovaj puni Mjesec u znaku ribe, jer je napokon vrijeme da oslobodimo sebe i svoje želje.

via GIPHY

Merkur ulazi u znak vage: 5. rujna

Merkur je planet koji vlada našim komunikacijskim i misaonim procesima, što znači da su, ovisno o tome kroz koji znak prolazi, pogođena ova područja našeg života.

Vaga je zračni znak povezan s vezom jedan na jedan, predanim vezama i ravnotežom. Premda još nismo u sezoni vaga, vidjet ćemo kako dolazi sve više energije ovog zračnog znaka, čineći najveću razliku u energiji koju doživljavamo ovog mjeseca.

Premda vaga nije poznata po tome da je pretjerano romantičan znak, jer je jedan od dva vladajuća znaka Venere, na kraju je ovaj znak odgovoran za to što vidimo istinu o ravnoteži (ili nedostatku) koja postoji u našim vezama.

Ovaj tranzit pomoći će nam ne samo da vidimo tu istinu, nego ćemo je moći i izraziti drugima.

Možda vas zanima Tjedni horoskop: Djevice i ribe imaju puno razloga za slavlje, dva znaka su u problemima! Rubrika Life&style Life&style

Venera ulazi u znak lava: 6. rujna

Bit će nešto lakše pratiti naša srca ovog mjeseca dok Venera, planet ljubavi, kreće u vatreni znak lava.

Lav je znak koji vlada Suncem, pa smo sklone slijediti vlastiti osobni kompas pod utjecajem ovog znaka: naših srca. Venera u lavu je odvažnija, spremna riskirati, istaknuti se, biti primijećena i dati velike izjave ljubavi.

Pojaviti se ovog mjeseca usred toliko planetarne energije znači da smo, nakon toliko razmišljanja tijekom 2020. godine, napokon spremne poduzeti neke velike korake naprijed.

via GIPHY

Mars je retrogradan u znaku ovna: 9. rujna

Taj se astrološki događaj nije dogodio od 1988. godine i ponovit će se tek 2067. godine, pa ga je potrebno uzeti na znanje!

Ako postoji bilo koji događaj koji će promijeniti kraj 2020. godine, to je ovaj. Mars je planet akcije, ambicije i pogona, dok ovan u svom znaku kuće znači da je ovdje uzvišen i da je najjači.

Ovo je ovdje čista energija Marsa-ovna koja nas tjera da promišljamo tko smo zapravo, kakav život želimo živjeti i osjećamo li se dovoljno hrabro da ga zapravo ostvarimo.

Ova retrogradnost trajat će do 14. studenog, a tada ćemo se pripremiti za još jednu pomrčinu. Dakle, sljedećih nekoliko mjeseci su nam ključni, jer je krajnje vrijeme da živimo život kakav zaslužujemo.

Jupiter se izravno okreće u znak jarca: 13. rujna

S toliko toga što se dogodilo u prva dva tjedna rujna, imat ćeš osjećaj da je to vrlo aktivan i intenzivan mjesec. Na našu sreću, planet sreće, Jupiter, sada je ponovno izravan, pomažući nam da budemo sigurne kako će temelji koje gradimo u svom životu ovoga puta potrajati.

Jupiter u jarcu može izgledati pomalo mračno nakon boravka u strijelcu, gdje smo mogle doživjeti toliko različitih iskustava. Ali, to je zato što ovaj tranzit govori o tome da usporavamo i osiguravamo da obilna budućnost koju gradimo za sebe bude izgrađena na konkretnim temeljima.

Sada je vrijeme za pokret, promjene i trebamo osigurati djelovanje na svim područjima koja su nam zanimljiva.

via GIPHY

Mladi Mjesec u znaku djevice: 17. rujna

Mladi Mjesec pokazuje da je vrijeme za nove početke, za sadnju sjemena za koji se nadamo da će narasti tijekom šest mjeseci i pomoći nam da se približimo manifestaciji života koji pokušavamo izgraditi.

Ovaj mladi Mjesec u djevici doseći će vrhunac 27. veljače 2021., a do tada ćemo biti potpuno različite osobe koje će živjeti sasvim drukčije. Dakle, pažljivo sadi. Sadi samo ono što želiš uzgajati, što znači da ostaviš po strani strahove i sumnje. Uzmi samo ono što ti treba za ono mjesto gdje želiš rasti.

Djevica je zemaljski znak, pa je ova ideja rasta osobito važna za ovaj znak. Ali, ovdje se radi i o tome da pazimo na detalje i da ne preskačemo korake potrebne za stvaranje novog života, znajući da ćemo biti jače jer smo odvojile svoje vrijeme za to.

Sunce ulazi u znak vage: 22. rujna

Ovo je početak sezone vaga, što znači da tema ravnoteže koju osjećamo već neko vrijeme napokon dostiže točku ključanja, gdje se sada osjeća kao potreba.

Ovdje se radi o tome da teško gledamo vlastiti život, dijelove onoga što djeluje, one koji ne djeluju i vidimo kako se oni poklapaju s našom istinom i snovima koje pokušavamo izgraditi.

To nije laka stvar, ali će se na kraju isplatiti, jer ovo je sezona koja će početi koristiti mnoge planove koje smo napravile tijekom sezone djevice. Nikada ne postoji savršeno vrijeme, ali jedini način na koji ćemo ga uludo utrošiti je uopće ne pokušavajući.

via GIPHY

Merkur ulazi u znak škorpiona: 27. rujna

Ovdje imamo svoj planet koji upravlja komunikacijom te opet mijenja znakove, što znači da je vrijeme da budemo duboke te izgovorimo svoju istinu.

Premda smo imale vremena za razgovore o ravnoteži, sada treba razgovarati o tome kako se doista osjećamo, što stvarno želimo i koja je ta osobna istina koja vlada našim životima. Tijekom sljedećih nekoliko tjedana očekuj da će tvoj um i riječi postati još dublji, intenzivniji i možda čak i malo tamniji.

Škorpion je vodeni znak poznat po tome što je alkemičar, onaj koji nikada ne zazire od toga da kaže ono što uistinu osjeća, čak i ako bi to moglo povrijediti nečije osjećaje.

Možda vas zanima Pjevačica ili glumica? Ovo je tvoj skriveni talent – prema tvom horoskopskom znaku Rubrika Life&style Life&style

Saturn se izravno okreće u znaku jarca: 29. rujna

Ovaj je planet u retrogradnosti od 11. svibnja i za to smo vrijeme mogli pregledati svoje granice, karmičke lekcije, pa čak i osjećaj božanskog vremena.

Saturn je službeno započeo novi ciklus kad je prošlog proljeća ušao u znak vodenjaka, ali se zatim vratio u jarca 1. srpnja, jer nam je trebao pomoći u preispitivanju mnogih naših prethodnih odluka.

Sad kad je izravno u jarcu sve do prosinca, kada službeno započinje svoj novi ciklus u vodenjaku, vrijeme je za preusmjeravanje. Vrijeme je da odaberemo bolje - sada kada znamo bolje - i pobrinemo se da to radimo iz ispravnih razloga.

via GIPHY

 

Photo: Shutterstock/instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    slabo