Love&Sex

Evo kako bi svaki horoskopski znak trebao pronaći svoju srodnu dušu - i hoće li je uopće naći

  • Postoje neke stvari kod srodnih duša o kojima se ne može pregovarati
  • Sve zaslužujemo srodnu dušu, ali pronalazak se može činiti nemogućom misijom
  • Pogledaj što zvijezde kažu o tome kako ćeš ti pronaći svoju…

Samo je jedna srodna duša. Međutim, što je doista srodna duša? Srodna duša trebala bi te voljeti bezuvjetno i bez pitanja. Prihvaćati, podržavati i voljeti bez napora. Veze mogu biti teške i naporne, ali sa srodnom dušom to nije slučaj.

Što se tiče pronalaska savršene srodne duše, svi horoskopski znakovi imaju specifičan pristup.

Imati srodnu dušu znači osjećati se ugodno, ali ni na koji način ne ravnodušno. Između vas dvoje postoji prirodna veza. I puno puta vam nisu potrebne riječi za komunikaciju - pogled, mala gesta ili čak osjećaj – i kao da točno znate što želite.

Imate svoj jezik, pa čak i ako biste pokušali objasniti vaše interne viceve i izraze, drugi to neće razumjeti.

via GIPHY

Evo kako će svaki horoskopski znak pronaći svoju srodnu dušu.

Ovan

Ovnovi su obično vrlo pozitivni i optimistični ljudi. Svoju srodnu dušu pronalaze tako što su otvoreni u želji da ih pronađu i vole svoj život upravo kakav jest.

Ovan ne treba ovisiti o srodnoj duši kako bi mu život bio potpun. Imaju fantastičan život ispunjen zabavom, avanturama i strastima. Premda žele imati nekoga s kime će sve to podijeliti, nisu očajni. Upoznat će srodnu dušu kad dođe vrijeme.

Bik

Bikovi su strpljivi i ako moraju čekati da pronađu srodnu dušu, neka tako i bude. Ovaj horoskopski znak pronalazi svoju srodnu dušu tako da mu u glavi postane jasno što želi. Bik je uporan, a neuspjeh ili neuspjesi ne mogu ga uništiti.

Bik nikada neće odustati dok ne nađe onu savršenu srodnu dušu. Skloni su i financijskoj i emocionalnoj neovisnosti, te će čekati koliko je potrebno dok ne pronađu srodnu dušu. Ipak, zna se dogoditi i da ju nikad ne pronađu...

anketa | Autor: miss7 miss7

Blizanci

Srodna duša blizanaca treba biti u stanju držati korak s njima - intelektualno, društveno i energetski. Kako bi pronašli svoju savršenu srodnu dušu, blizanci kreiraju savršeni život za sebe.

Uživaju u sadašnjosti i, nadaju se, imat će istu razinu uživanja kad pronađu pravu osobu za sebe. U međuvremenu će živjeti svoj najbolji mogući život.

Rak

Da bi pronašao svoju srodnu dušu, rak se mora izliječiti od prošlosti. Ako treba obaviti nešto na sebi, rak će to učiniti, ili ako treba napraviti potpuni odmak od svojih bivših, i to će učiniti.

Rak voli doći do točke u kojoj se osjeća ozdravljen i zdrav prije nego što pokuša pronaći srodnu dušu. Zna da može doći do nekih zastoja na putu i da treba biti jak. Kad bude doista spreman, rak će pronaći svoju srodnu dušu.

Lav

Lavovi znaju da imaju srodnu dušu, a pošto to znaju, nikada ne postavljaju pitanje kako ili kada će se to dogoditi. Lav je vrlo optimističan i ima snažan osjećaj vlastite vrijednosti. Zna da zaslužuje srodnu dušu i u nekom trenutku će je pronaći.

via GIPHY

Djevica

Prvi korak za djevicu u pronalasku svoje srode duše jest ispravljanje uvjerenja. Za djevice je izuzetno važno imati nešto u što vjeruju i za što se zalažu. Kad im je jasno što cijene, znaju što treba tražiti u partneru. Srodna duša dijelit će isti sustav vrijednosti i moral kao djevica.

Vaga

Da bi vaga pronašla srodnu dušu, mora prvo naučiti kako voljeti sebe. Voljeti sebe presudan je korak u ljubavi s nekim drugim, i dok vaga to ne učini, može biti slijepa za srodnu dušu i tražiti partnere koji nisu dobri za nju. Zbog toga im se često zna dogoditi da ih srodna duša mimoiđe.

Možda vas zanima Sudbinski par: Samo je jedan horoskopski znak stvoren za tvoj - provjeri koji je to Rubrika Life&style Life&style

Škorpion

Škorpioni su vrlo intuitivni i svojom intuicijom pronalaze srodne duše. Kao da škorpion ima visoko razvijen talent za pronalaženje svoje prave ljubavi. U stanju su razlikovati nekoga tko je trenutno dobar i nekoga s kime bi mogli imati dugotrajnu vezu. Žele pronaći nekoga s kime mogu srušiti zidove i biti savršeni u zajedničkoj ljubavi punoj razumijevanja i podrške. Škorpion će jednostavno znati kad će pronaći srodnu dušu.

via GIPHY

Strijelac

Jedan od načina na koji Strijelac pronalazi svoju srodnu dušu jest uklanjanje loše energije iz života. Čini se da negativni ljudi izvlače svu pozitivnu energiju njih, a strijelcu to ne treba.

Ovaj horoskopski ne sumnja da imaju negdje srodnu dušu, tako da vjeruju u nju i mogu je naći.

Jarac

Kad je u pitanju pronalazak srodne duše, jarac nikada neće odustati od traženja. Jarci su strpljivi, disciplinirani i mudri. Znaju da im je srodna duša tamo negdje vani. Pronalazak srodne duše jedan je od glavnih ciljeva jarca, a oni nisu ona tipovi koji odustaju od nečega što žele.

Možda vas zanima Ovih pet horoskopskih znakova uopće ne mare za druge, a često znaju biti bezobrazni Rubrika Life&style Life&style

Vodenjak

Vodenjaci često pronalaze svoju srodnu dušu slikajući što žele i zamišljajući kakav će biti njihov život s njima. Vodenjaci su autentični sami po sebi, tako da ne ulažu previše vremena u odnos koji će na kraju biti pravi. Kreativne su osobe i znaju razmišljati izvan okvira, osobito kada je u pitanju pronalazak srodne duše.

via GIPHY

Ribe

Ribe svim srcem vjeruju da njihova srodna duša postoji i da će jednog dana biti zajedno. Maštaju o srodnoj duši i koriste ideju srodne duše za nadahnuće. Također su intuitivne i oslanjaju se na svoju intuiciju kada je u pitanju donošenje odluka ili poduzimanje radnji koje ih približavaju pronalaženju njihove prave ljubavi. Ribe su idealističke i vide najbolje u ljudima. Problem počinje kada vide nešto što ne postoji i uhvate se u pokušaju da vjeruju kako je neka pogrešna osoba njihova srodna duša.
 

POGLEDAJ PETU EPIZODU VIDEO SERIJALA BY MISS7 "MISS7 SE UDAJE": FOTOGRAF I GLAZBA
 



 
Photo: Shutterstock/Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ana221

    Želim se zahvaliti DR Apati, čovjeku koji mi je pomogao da popravim svoj brak i natjerao muža da me voli više, ako imate bilo kakav problem u braku, možete ga kontaktirati direktno na -E-mail- drapata4@gmail.com, Također možete poslati Whatsapp/viber na ... prikaži još!
  • marija111

    Želim se zahvaliti DR ALABI, čovjeku koji mi je pomogao popraviti svoj brak i učinio da me muž više voli, ako imate bilo kakav bračni problem, bolest, duhovni problem na poslu, on vam može pomoći da to riješite, možete ga ... prikaži još!
  • marija111

    Želim se zahvaliti DR ALABA -i čovjeku koji mi je pomogao popraviti brak i natjerati me da me suprug više voli, ako imate bilo kakav bračni problem, bolest, duhovni problem, problem na poslu, on vam može pomoći da to riješite, ... prikaži još!