Love&Sex

Da, moguće je biti samouvjeren na prvom spoju!

Inače si smirena i hladna, no kad je u pitanju spoj nervozna si i ne možeš više razmišljati?

Ne brini, imamo nekoliko savjeta koji ti mogu pomoći. Neke stvari ne možemo promjeniti, ali ovi savjeti trebali bi ti bar malo pomoći:

Obuci nešto u čemu se osjećaš ugodno

Naravno da želiš izgledati dobro, ali ako ćeš obući štikle, usku dekoltiranu majicu, a inače nosiš traperice i tenisice, naravno da se nećeš osjećati ugodno. Zamisli da se s prijateljicom nalaziš i obuci ono u čemu se osjećaš opušteno i samouvjereno (ali ipak ne trenirku).

via GIPHY

Ne stalkaj ga na društvenim mrežama

Teško je, ali nemoj! Prije spoja ćeš razviti različite teorije o njemu na temelju starih slika ili lajkova drugih djevojaka koji ćete samo učiniti nervoznom. I naravno, previše ćeš istražiti pa ga na kraju nećeš imati što pitati.

via GIPHY

Imaj plan B

Izmisli izgovor s kojim ćeš moći brzo pobjeći sa spoja ukoliko je jako dosadno ili jednostavno to nije to. Cimerica je zaključana i ti jedina imaš ključ, susjedu je pukla cijev i treba provjeriti curi li voda u tvom stanu. Naravno, ništa od ovoga neće ti trebati ukoliko je sve super. No, s druge strane, osjećat ćeš se sigurno ako imaš rezervni plan kad zagusti.

via GIPHY

Sjeti se posljednjeg komplimenta kojeg si dobila

Na dan spoja izraste prištić, kosa nemoguće izgleda, osjećaš se jadno i nepoželjno. Kome se ovo još nije dogodilo? Nervozna si i to je normalno. Sjeti se posljednjeg komplimenta kojeg si dobila i svega što voliš na sebi. S tim mislima idi na spoj i vjeruj, ne može biti loše!

via GIPHY

 

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0