Love&Sex

Čovjek s kojim se viđala blokirao ju je još dok je ležala u njegovom krevetu jer mu je - žena rađala!

  • Ljubavni brodolomi dolaze u najrazličitijim oblicima. Nekad je to ghosting, a nekad i blokiranje
  • Jednoj se djevojci dogodilo neočekivano i to dok je bila u kući čovjeka s kojim se viđala
  • Ostavio ju je tamo, blokirao, i to sve da ode - supruzi! Koja je upravo rađala

Ljubavna razočarenja dolaze u raznim oblicima. Ponekad je to možda prekid preko poruke, ponekad uopće nema odgovora što se objašnjava terminom "ghosting". Ali jednoj se ženi dogodilo nešto i više kad ju je čovjek s kojim se viđala odjednom - blokirao.

I to nije sve, dogodilo se to dok je bila u njegovoj kući gdje ju je ostavio usred noći i to sve jer je bio u braku pa je otišao svojoj ženi - na porod.

 | Autor: TikTok TikTok

Cydney Jordan svoju je priču podijelila na TikToku tek nedavno iako se sve to odvilo još 2019. godine. Naravno, trebalo joj je vremena da preboli i osvijesti sve događaje kako bi ih podijelila s javnošću.

@cydneyjordan

i do not miss 2019

♬ original sound - cydney

"Izlazila sam s frajerom koji se baš činio drag. Izgledao je savršeno normalno", započela je priču. "Ali jednom smo bili na večeri i ponašao se jako čudno. Onda je napokon rekao: "Mislim da moramo otići", prisjetila se Cydney.

Možda vas zanima "Prije našeg spoja muškarac je slučajno poslao poruku meni umjesto svom prijatelju, osjećala sam se grozno" Rubrika Life&style Life&style

Vratili su se natrag njegovoj kući gdje se ponašao još više neobično, jedva je pričao, a potom joj se iznenada krenuo udvarati. Predložila je da odu u krevet, ali on je to odbio. Počeo je nervozno šetati po kuhinji, a onda je ona otišla u krevet sama. "Probudila sam se u 3 ili 4 ujutro i čovjeka nije bilo. Milsila sam da je otišao u kupaonicu", priznala je.

Koliko bivših partnera je optimalno Možda vas zanima Koliko je bivših seksualnih partnera previše (kad netko razmišlja o vezi s tobom)? Rubrika Love&Sex Love&Sex

Uskoro je shvatila da ga nema nigdje, a kad mu je pokušala poslati poruku i pitati gdje je, vidjela je da ju je blokirao! "Blokirao me dok sam još uvijek bila u njegovoj kući", otkrila je. "Ostavio mi je poruku na kuhinjskom ormariću i napisao da je oženjen, da mu je supruga rađala i da je otišao k njoj", prepričala je svoje jutro Cyndey.

"I zato se trebate puno raspititvati i istraživati ljude s kojima idete na spoj. Ovo mi je bio treći ili četvrti spoj s njim, nije uopće imao fotografije u kući, ni vjenčani prsten, ma nikakav detalj koji bi upućivao da je u braku", prisjetila se. "Pogledala sam jednom i pronašla ga na Instagramu koji je bio zatvoren i to je bilo sve. Kako sam mogla znati da je oženjen", zaključila je.

 

Photo: TikTok

Komentari 0