Love&Sex

Čokolada i vruće igrice: 5 zabavnih načina da proslaviš današnji Dan čokolade

  • U svijetu je 7. srpanj posvećen slavljenu omiljene poslastice brojnih žene - čokolade
  • Osim što je ukusna, čokolada je i izvrstan afrodizijak pa ti preporučujemo da proslavu prirediš u spavaćoj sobi
  • Donosimo ti pet zabavnih sexy igrica s čokoladom koje pružaju dvostruki slatki užitak

Danas je Svjetski dan čokolade i bila bi prava šteta ne proslaviti ga! Pa barem danas bez grižnje savjesti možeš uživati u svojoj omiljenoj poslastici. No, predlažemo da ova proslava ne ostane samo na tome već da je preneseš u spavaću sobu te spojiš čokoladu i seks. Zvuči uistinu sjajno, a da bi tako i bilo donosimo ti 5 zabavnih igrica s kojima u društvu svog partnera možeš proslaviti ovaj dan.

via GIPHY

1. Čokoladni šah-mat

Zaigrajte društvenu igru, ali postojeće figurice zamijeni omiljenim čokoladicama. Osim za dobro raspoloženje, društvene igre su izvrstan način za podizanje strasti. Ako u njih uključite zdravu dozu konkurencije to može dovesti do povećanja libida kod oba partnera. Tome pridodajte i komadiće čokolade pa će postizanje pravog slatkog zadovoljstva biti zagarantirano.

2. Razmaži me nježno

Novi tjedan je pred vratima pa si večeras priuštite opuštajuću masažu za parove. No, svojoj masaži dodajte ukusan zaokret koristeći jestivo ulje za tijelo s okusom čokolade. Dobri endorfini koji se oslobađaju dodirom u kombinaciji s uzbudljivim čokoladnim mirisom i okusom odvest će vas na višu razinu.

 | Autor: Shutterstock/Instagram Shutterstock/Instagram

3. Slatka karta do skrivenog blaga

Zadovoljite jedan drugoga tako lako kao 1-2-3. Napravi seksi vodič koji govori tvom partneru gdje i kada želiš da te dotakne. Koristi rastopljenu čokoladu ili sirup kako bi označila različite dijelove tijela od 1 do 10 (ili 15 ili 20…) i pusti ga da slijedi brojeve. Koliko će on provesti u svakom mjestu, ovisi o njemu. Ponovite po potrebi!

4. Zavodljivost okusa

Čokolada je poznati afrodizijak! Povežite partneru oči i polako ga nahrani različitim čokoladnih poslastica. Čokoladne jagode, slane tamne čokolade i karamel bomboni, čokoladni puding i sladoled od bijelog čokoladnog tartufa učinit će sve. Predviđanje i misterija koja se gradi između ugriza pojačat će zavodljivo iskustvo i okrenuti ga od njegovih okusnih pupoljaka do nožnih prstiju. Potom zamijenite uloge, kako bi i sama mogla uživati u ovoj eksploziji okusa.

 | Autor: Shutterstock/Instagram Shutterstock/Instagram

5. Odjeća od čokolade

Priušti svom partneru prizor koji nikada neće moći zaboraviti! Koristeći čokoladnu boju za tijelo - ili samo običan čokoladni sirup - nanesi ukusan 'bikini' koji pokriva tvoje ženske dijelove.Pritom budi kreativna i kreiraj crteže u obliku luka ili srca. Ali pazi da zadržiš boju podalje od svog vaginalnog otvora - ako dospije unutra, to može dovesti do infekcije.

 

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0