Love&Sex

Buduća mladenka zaprijetila zaručniku da će otkazati vjenčanje ako ne obrije bradu - a razlog je bizaran!

  • Očigledno stres prilikom planiranja vjenčanja mijenja ljude
  • Buduća mladenka se obrušila na zaručnika prijeteći da će otkazati vjenčanje ako ne obrije bradu jer želi da slike budu "otmjene"
  • Brada joj nije smetala sve dok nije shvatila da ju on planira imati i na dan vjenčanja, što ju je razbjesnilo

Kad potrošite cijelo bogatstvo i okupljate sve svoje najbliže i najdraže da bi svjedočili najvažnijem danu u životu, prirodno je željeti da sve savršeno prođe. No, planirajući bajkoviti dan, neki ljudi odu malo predaleko, poput ove žene koja je podijelila svoju priču na Redditu kako bi objasnila svoje osjećaje.

Možda vas zanima Prema istraživanju, muškarci s ovom osobinom su najbolji u krevetu. Potvrdile žene! Rubrika Love&Sex Love&Sex

Nevjesta je objasnila da joj je brada zaručnika toliko smetala, da mu je zaprijetila da će otkazati cijeli događaj ako je ne obrije. Žena je objasnila da su zajedno već tri godine, a njezin je partner počeo puštati bradu tijekom lockdowna i nije joj smetalo dok nije shvatila da ju planira zadržati za veliki dan.

 | Autor: shutterstock shutterstock Posvađani par

Rekla je: "Mazila sam mu bradu i razgovarala o našem vjenčanju. Rekla sam "jesi li spreman imati čisto lice za naše vjenčanje?" Pogledao me i šutio nekoliko sekundi. Napokon je rekao:" Hm, ostavit ću bradu za vjenčanje". Dobacila sam mu prilično grub pogled i rekla: "Ne, nećeš. To nije prihvatljivo. Nećeš imati bradu."

Dok je mlada koračala prema oltaru, mladoženja je tipkao po mobitelu. Evo njegovog objašnjenja...

Naljutio se što sam mu to rekla i na činjenicu da mu govorim što treba učiniti. Dodao je da mu ne mogu reći što da radi sa svojim sklonostima dotjerivanja. Buduća mladenka smatra da ima pravo na to jer je to njezino vjenčanje i udaje se za njega. Žena je tada objasnila da je započela prepirka i svađa je eskalirala. Objasnila je: "Rekla sam da ću otkazati naše vjenčanje ako se ne obrije. Nije se pomaknuo. Na kraju se jako razljutio zbog tog komentara i ubrzo otišao."

Možda vas zanima 3 stvari koje smo ljeti skloni zanemariti, a nikako ne bismo trebali Rubrika Beauty Beauty

Nevjesta je rekla da od tada zapravo nisu razgovarali, a situaciju je podijelila s nekim prijateljima, koji su imali podijeljena mišljenja, neki su smatrali da je ona potpuno razumna, dok su drugi mislili da je "kreten". Rekla je: "Samo da pojasnim, ne mrzim njegovu bradu, u redu je. Ponekad mislim da je brada zapravo privlačna. Jednostavno mi se baš ne sviđa ideja da na naš dan vjenčanja nije glatko obrijan. Osjećam se kao da slike neće biti tako otmjene i lijepe."

 | Autor: shutterstock shutterstock Djevojka i muškarac s velikom bradom

Završila je poduži post pitajući korisnike Reddita misle li da je pogriješila. Odgovori su uglavnom bili slični govoreći da definitivno jest. Jedan je korisnik odgovorio: "Kratki odgovor da. Ti si .......!", dok je drugi rekao: "To je i njegovo vjenčanje. Znaš. Ne stojiš sama tamo. Ako ne misliš da će tvoje fotografije biti dovoljno otmjene s njegovom bradom, zašto se onda udaješ za njega? Da, ti si [ ******]". Treći je rekao: "On je momak kojem si rekla da, uključujuči sve što on jest. Kako bi se osjećala kad bi rekao da se neće oženiti tobom ako ne izgubiš 20 kilograma prije vjenčanja?!" Složili su se kako je ovo nečuveno, te rekli kako na ovaj način, brak ovog para, neće ni potrajati, ako do njega uopće i dođe. Tko zna, možda budući mladoženja ipak obrije bradu za ljubav svoje voljene.

 

Photo: shutterstock

Komentari 0