Love&Sex

ASMR je novi seks trend o koji uzima maha - zanimljivo o čemu se radi

  • Ovaj tekst trebalo bi čitati šapćući 
  • ASMR seks je novi trend u krevetu koji bismo trebale barem jednom isprobati 
  • Naime, može nas dovesti do sasvim novih visina uzbuđenja

Što je zapravo ASMR seks? ASMR je kratica od „Autonomous Sensory Meridian Response“ te opisuje to ugodno „peckanje“ koje se proteže od našeg vrata do kralježnice te nas „nadražuje“. Što točno izaziva taj osjećaj, to je različito od osobe do osobe. Za neke su to zvukovi koje netko radi dok jede jabuku, za druge su to vlažne usne koje šapuću. Svejedno o čemu se radi, ASMR možemo nevjerojatno lijepo osjećati. 

Možda vas zanima Pripadnice 3 horoskopska znaka su najsklonije neobaveznom seksu, tko su one? Rubrika Love&Sex Love&Sex

Upravo zato se ovaj trend ušuljao u spavaće sobe. Naime, lijepi osjećaj koji nam ide po leđima kod ASMR-a može pozitivno djelovati na naš seksualni život. 

ASMR seks ne treba pri tome neke posebne položaje ili akrobatske vještine. Radi se o tome da je potrebno pronaći okidač koji će nas pokrenuti. To može biti čulno šaputanje ili osjećaj kad ti prsti nježno klize po koži. Važno je stvoriti čulni, opuštajući osjećaj koji će nas uljuljkati u neku vrstu transa. 

Prednosti za seksualni život 

Premda ASMR u početku nije bio zamišljen da bude erotski doživljaj, pruža nam brojne prednosti za naš seksualni život. Čulni doživljaj može nam pomoći da se kod seksa osjećamo slobodnije te se maksimalno prepustimo. Fokus na zvukove i dodire može nam dodatno dati više povjerenja i sigurnosti. Kako god, vrijedi isprobati! 

Možda vas zanima Iskušala sam najbolje seksualne savjete s društvenih mreža – i bili su iznenađujuće dobri Rubrika Love&Sex Love&Sex
Photo: Shutterstock/instagram

Komentari 0