Love&Sex
Što sve treba znati o seksu u troje

8 stvari koje bi trebala znati prije nego što se upustiš u seks u troje

  • Seks u troje jedna je od najčešćih seksualnih maštarija
  • Može biti sjajan, ali može i uzrokovati probleme te ugroziti vezu
  • S ovim savjetima gotovo ništa ne može poći po zlu!

Dugo si razmišljala o seksu u troje, ali nemaš iskustva, niti hrabrosti za to? Uz ove savjete bit ćeš spremna za zabavu u troje.

1. Kemija mora biti ispravna

Svi uključeni trebali bi se osjećati privlačnost prema drugo dvoje i uživati u tom iskustvu. Ovdje nema mjesta prisilama ili krivnji. Kako nitko ne bi bio "višak" ili se osjećao loše, važno je da je kemija među vama ispravna. Ako se želite malo zagrijati, možete unaprijed otići na spoj i provjeriti je li vam ugodno jednome s drugim (i trećim).

via GIPHY

2. Oprez je ključ uspjeha

I kao što to često vrijedi: razgovarajte jedni s drugima! Ne trebate se bojati međusobne komunikacije i to ne samo prije seksa, nego i tijekom seksa. Na taj način ćeš najbolje znati što druga osoba voli i možeš izraziti ono što ti se posebno sviđa. Ako želiš biti sebična u trojcu, radije masturbiraj sama u krevetu.

Ako se pitaš jesi li dobra u krevetu, ovih 7 znakova otkriva da si vrhunska ljubavnica

3. Postavi granice

Što je za tebe tabu? Jeste li ti i partner otvoreni za nove stvari? Pobrinite se da s trećom osobom razjasnite gdje zabava prestaje i također pitajte što za nju ne funkcionira. Sklapanje dogovora unaprijed sprječava neugodna iznenađenja. Čak i „sigurne riječi“ koje unaprijed definirate mogu ublažiti ili pauzirati situaciju ako je prekoračena osobna granica.

4. Sramežljivost utapaš alkoholom?

Nervoza prije prvog seksa u troje sasvim je normalna - iskušenje da se opustiš uz nekoliko pića je golemo. Nažalost, to nije dobra ideja, jer previše alkohola ima nepraktične učinke na seks: probleme s erekcijom i suhu rodnicu, na primjer.

via GIPHY

5. Realna očekivanja

Nakon što izraziš svoje granice i želje, može se dogoditi da se očekuje da će seks u troje biti ljepši nego što zapravo bude konačni učinak. Naime, koliko god bili dobro pripremljeni - uvijek nešto može poći po zlu. Smanjite malo svoja očekivanja i uživajte u novom iskustvu.

6. Ljubomora je zabranjena 

Seks u troje može zahrđaloj vezi udahnuti novi život. Međutim, također može dovesti do krize zbog ljubomore - ako o tome ne razgovarate. Nekima nije svejedno dodiruje li partner drugu osobu - drugima to uopće nije važno. Upamti, seks u troje je zajedničko iskustvo u kojem svi uključeni mogu uživati. Još jedan savjet: uključi se samo kada je veza zdrava i spremni ste oboje dopustiti drugoj osobi da sudjeluje u vašem seksualnom životu.

Spork: evo što se sve krije iza ovog novog seksualnog položaja

via GIPHY

7. A nakon toga?

Svatko se zabavljao i (nadamo se) doživio vrhunac. A sada? Kako biste izbjegli neugodnu tišinu, najbolje je unaprijed odlučiti što biste nakon toga htjeli učiniti. Ako svo troje želi ići svojim putem, to je u redu, naravno. Ali, može biti prilično lijepo doručkovati kao tročlani tim nakon seksa.

8. Pa, kakvi smo bili?

Trojke su uzbudljive. Ne samo dok traje, nego i poslije. Stoga razgovarajte o tome kako ste se osjećali, jeste li ljubomorni ili možete li zamisliti ponovni seks s trećom osobom. Na taj način sprječavate nesporazume i uvrede.

Photo: Shutterstock
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • berdyllteee

    Sex spojevi za odrasle - https://tonzes.com/sdatinghr.htm Ne kažem da ćeš imati uspjeha ali barem skoro da nema lažnih profila.
  • manfred

    to je bolesno