Love&Sex

7 tipova muškaraca uz koje nećeš biti sretna i 7 rečenica koje ih odaju

  • Kad odlučuje srce, a ne glava dogodi se da tratimo vrijeme na pogrešnog...
  • Šarmantan, riječit, pažljiv, dijeli komplimente... Hm, je li to sumnjivo?
  • Muškarac-dijete užasno je sladak i zabavan. Međutim, nikad ne odraste

Potraga za onim pravim može biti naporna. Ako ne naletiš na njega u uredu ili supermarketu, moraš pronaći kandidata kojeg možeš testirati. Premda je izbor naizgled velik, prava je muka odvojiti žito od kukolja te otkriti je li on tvoja prava ljubav. Na ovih sedam tipova muškaraca nemoj nepotrebno trošiti svoje dragocjeno vrijeme…

1. Povrijeđeni 

Ovaj tip muškaraca je nešto loše doživio u prošlosti. To se dogodilo i mnogima od nas, ali kod njega je slučaj teži: on to nije prebolio. Zbog toga nikada nema povjerenja u nekoga. On je na rubu ogorčenja. Gotovo je nemoguće maknuti ga od tamo, a to ni nije tvoja zadaća. Sretna veza s takvim muškarcem nije moguća. 
Tipična rečenica: „Sve ste vi žene iste!“ 

via GIPHY

2. Djetinjasti 

Djetinjasti tip je osobito naporan, jer konstantno odbija preuzeti odgovornost za svoja djela i svoj život. Ako se upustiš u vezu s takvim tipom muškarca, dobit ćeš dvije osobe odjednom: muškarca i dijete. Morat ćeš pospremati za njim, paziti na termine te obavljati sve važnije stvari. Možda će ti to u početku biti OK, ali s vremenom to uništava vezu. 
Tipična rečenica: „Hoćeš li me podsjetiti sutra da idem k liječniku?“ 

via GIPHY

3. Ne želi se vezati 

On ima uspješni karijeru, dobar životni standard te zna što želi. Problem: to nisi nužno ti. Nevoljko se veže za jednu ženu pa radi sve kako se ne bi „obvezao“. Riječ „brak“ ne postoji ne njegovom rječniku. Ovaj tip muškaraca stalno je u lovu na žene, ali tek za kraće avanture. 

Tipična rečenica: „Nazvat ću te!“ 

Možda vas zanima Ova 4 pitanja će ti otkriti hoće li vaša veza trajati dok vas „smrt ne rastavi“ Rubrika Love&Sex Love&Sex

4. Zaljubljen u sebe 

Za takvog muškarca vrijedi samo jedno: želi da mu se dive drugi ljudi, a osobito žene. On se voli više nego što će ikada voljeti neku ženu i traži onu koja je spremna svakodnevno mu davati potvrdu da je divan i krasan te da ga obožava – to je potrebno njegovom egu. Za to su obično spremne jedino žene koje imaju problema sa samopouzdanjem te dopuštaju da se njima manipulira. 
Tipična rečenica:  Obično počinje sa „Ja“. 

via GIPHY

5. Igrač 

Kod ovog muškarca postoji opasnost da će ti slomiti srce, jer on je pravi majstor preobrazbe. Šarmantan je, rječit, pažljiv i pravi je profesionalac kad je riječ o davanju komplimenata – sve dok ne završiš u njegovom krevetu. Onda se pokaže njegova druga strana: postane nepouzdan, ne javlja se više te ne pokazuje zanimanje. Problem: već odavno ti je ukrao srce. 
Tipična rečenica: „Trenutačno nisam spreman za vezu.“ 

via GIPHY

6. Iskorištavatelj 

Ovaj tip muškarca osobito je opasan, jer će ti osim srca ukrasti i novac. On se mota oko žena koje imaju novaca te su lakovjerne ili jako usamljene. Vrlo je šarmantan i slatkorječiv. Zbog toga ima kod većine relativno brzo uspjeha. Kad jednom upadneš u njegovu zamku, tražit će te financijsku pomoć – uvijek s obećanjem da će ti vratiti novac. Ali, naravno, to se nikada neće dogoditi. 
Tipična rečenica: „Ako me voliš, pomoći ćeš mi.“ 

via GIPHY

Možda vas zanima Žene koje duže ostaju single su na kraju - najsretnije! Rubrika Life&style Life&style

7. Brbljavac 

Za ovaj tip muškaraca sve je moguće: djeca, vjenčanje, velika putovanja. Problem je sljedeći: koliko puno priča o velikim planovima, toliko brzo nalazi isprike da trenutačno nije pravo vrijeme za njih. Čak i ako želiš nešto drugo vjerovati – on nikada neće ispuniti svoja obećanja. 
Tipična rečenica: „To i ja želim, ali trebamo još malo pričekati.“ 

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0