Love&Sex

7 stvari koje on uopće ne primjećuje za vrijeme seksa

Ovo su stvari s kojima se bespotrebno opterećuješ u krevetu, a muškarci ih zaista ni ne primijete

I dok se većina žena brine oko nekoliko dlačica viška ili izbora donjeg rublja, muškarci tome uglavnom ne pridaju nikakvu pozornost. U nastavku ti otkrivamo 7 takvih stvari zbog kojih se potpuno bespotrebno opterećuješ za vrijeme seksa: 

1. Neobrijane noge

Došlo je do akcije, a ti nemaš obrijane noge? Ne brini! Muškarci ne očekuju da tvoje noge svaki dan budu besprijekorno glatke pa se slobodno prepusti trenutku. 

2. Urasle dlačice na bikini zoni

Urasle dlačice na bikini zoni neugodan su problem koji baš ne izgleda najprivlačnije. Međutim, odlična stvar je što tih nekoliko dlačica koje tebi "bodu oči" muškarci apsolutno neće primijetiti za vrijeme seksa. 

3. Donje rublje

I dok se većina žena trudi odabrati što seksepilnije i izazovnije donje rublje, muškarcima je sasvim svejedno hoće li njihova partnerica nositi seksi tangice ili bapske gaće. Ionako ga jedva čekaju strguti s tebe! 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Možda vas zanima Jesi li znala? Ovih 8 namirnica smanjit će tvoju želju za seksom Rubrika Love&Sex Love&Sex

4. Celulit

On će možda i primijetiti tvoj celulit, a čak i ako ga primijeti, to će ostati samo na tome. Tvoj partner neće zbog tvrdoglave "narančine kore" promijeniti mišljenje o tebi i tvome tijelu - i bit ćeš mu jednako privlačna! Imaj to na umu kad te skine. 

5. Znojenje

Ako misliš da je znojenje tijekom seksa loša stvar i to ti predstavlja problem, moramo ti reći da si u krivu. Naime, znojem se izlučuju feromoni, hormoni koji uvjetuju seksualnu privlačnost. 

6. Čudan izraz lica

Znanstvena istraživanja pokazala su da se muškarci, dok gledaju partnericu tijekom seksa, najviše zadržavaju na njenom licu. Međutim, to ne znači da moraš brinuti o tome izgledaš li čudno u žaru akcije. To frajeri definitivno neće doživljavati. 

Možda vas zanima Seks za vrijeme menstruacije? Pitali smo cure što misle o tome Rubrika Love&Sex Love&Sex

7. Neuredan stan

To što nisi stigla usisati i prebrisati prašinu ili imaš majicu viška na stolici, za vrijeme seksa neće igrati baš nikakvu ulogu. Nemoj da ti to pokvari trenutak!

Photo: Thinkstock / Spencer Davies
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • hircus

    Očekujete li od muškarca dobiti jako puno,potrudite se onda da budete svježe otuširana,namirisana,ne pretjerano,jer znajte,ne postoji miris koji više volimo od mirisa svježe oprane vagine i svježeg znoja tijekom vođenja ljubavi.Svaki će vam dio tijela biti pomažen i zadovoljen.Dezodoransi i ... prikaži još!