Love&Sex

6 muškaraca otkrivaju što su pomislili u trenutku kad su po prvi puta vidjeli svoju buduću u vjenčanici

  • Srce lupa kao ludo, dlanovi se znoje, vrtoglavica – što si MISLI mladoženja kad ugleda svoju najveću ljubav kako mu prilazi ispred oltara? Šestorica oženjenih muškaraca prisjeća se tog nezaboravnog trenutka…
  • Samo da se ne spotaknem! Samo da se ne spotaknem! Samo da se ne spotaknem! Uh, koliko još do tamo? - to su neke od učestalih situacija
  • Vjerovale ili ne, mnogi muškarci iskreno su oduševljeni svojim budućim suprugama i njihove reakcije su dirljive

Neke od nas iz vlastitog iskustva jako dobro znaju što sve prolazi mladenki kroz glavu dok hoda prema oltaru i braku (dugima nećemo pokvariti trenutak spoilerom 😉). Međutim, što mladoženja misli dok stoji i čeka svoju veliku ljubav – i po prvi puta je vidi u vjenčanici? Donosimo 6 odgovora…

Što mladoženja misli na oltaru? 6 muškaraca se prisjeća

1. Imao sam sreće! 

„Moja najbolja prijateljica, moja ljubav, moje sve! Izgleda tako savršeno! Ne mogu vjerovati da se odlučila za mene. Najsretniji sam čovjek na svijetu.“ (M. L.)

via GIPHY

2. Apsolutno veličanstveno 

„U trenutku kad je moja buduća supruga silazila stepenicama, preplavile su me osjećaji. Nisam vjerovao da smo došli do ovdje, koliko je predivna, koliko je uvijek lijepa. U tom trenutku su me preplavile naše zajedničke uspomene i sjećanja. Mislio sam o tome koliko smo daleko dospjeli, koliko prepreka smo morali svladati i koliko je volim.“ (D. B.)

3. Wow! 

„Moram biti iskren: kad sam stajao na livadi leđima okrenut gostima, puno mi je stvari prolazilo glavom. Hoće li početi padati kiša za vrijeme ceremonije? Ima li dovoljno jela? Prilično sam gladan. Kad sam čuo da prilazi, pitao sam se kako izgleda u haljini? Što bih trebao reći? Međutim, kad sam se okrenuo i ugledao je, glava mi se potpuno ispraznila. Sve što sam mogao misliti jest: 'Wow!'“. (N. M.) 

via GIPHY

4. Mir 

„Pravi je izazov riječima opisati što sam mislio u trenutku dok je moja draga prilazila oltaru, jer su me u tom trenutku preplavili različiti osjećaji. U početku sam osjećao čistu sreću – dolazi moja budućnost, tako sjajna i lijepa. Nikada se nisam osjećao toliko ushićeno. Oženit ću tu fenomenalnu ženu. Što mi je više prilazila, sve sam više postajao svjestan svoje sreće, a moji osjećaju su eksplodirali i 'plakao sam poput male bebe' – tako su to opisali neki moji prijatelji. Kad se je napokon držao u svojim rukama, osjećao sam mir – kao da sam kod kuće. Bila je moja, a ja njen.“ (P. G.) 

Možda vas zanima Hura! Znamo kako više nikad nećeš ostati s praznom baterijom mobitela Rubrika Life&style Life&style

5. Sve jasno 

„Sjećam se kako sam ugledao svjetlo koje kao da je izlazilo iz nje. Znao sam tada zašto je toliko žarko želim. Ona je svjetlo koje će ubuduće svijetliti našim bračnim životom i pokazivati nam put.“ (V. M.). 

6. Nisam to očekivao 

„Zamišljao sam kako će izgledati u vjenčanici, ali kad je stala ispred mene, kad mi se nasmijala, to je premašilo sva moja očekivanja. Sve to iščekivanje i veselje zbog našeg zajedničkog života – sve to je odjednom postalo stvarno i u obliku te žene koja ostavlja bez daha, žene koju smijem zvati svojom. Bio sam i više nego oduševljen njenom ljepotom i neopisivo zahvalan da me odabrala te da mogu s njom provesti život.“ (M. B.)  

via GIPHY

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0