Love&Sex

5 znakova na njegovom tijelu koji otkrivaju da je zaljubljen u tebe - i 5 da nije

  • Kolega s posla ti se već duže vrijeme sviđa?
  • Stalno pomalo flertujete i pitaš se pali li se doista na tebe?
  • Određeni tjelesni signali mogu ti pomoći da utvrdiš je li zaljubljen u tebe ili nije  

Naš govor tijela može otkriti puno o našim osjećajima. Zbog toga iz govora njegova tijela nije toliko teško razaznati je li zaljubljen u tebe ili nije.

Znakovi da je zaljubljen

Gleda te u oči

Ako ga privlačiš, intenzivan kontakt očima može biti pokazatelj da je zainteresiran za tebe. Daje znak da ti želi posvetiti svu svoju pažnju.

via GIPHY

Dodiruje si usta

Ako si tijekom razgovora nastavi dodirivati usta, to bi mogao biti znak da se poigrava s idejom da te poljubi. Nije važno dodiruje li usta jezikom ili rukama.

Naginje glavu

Nagnuta glava znači da je slušatelj tijekom razgovora zauzeo „aktivni položaj slušanja“. Pokazuje zanimanje za razgovor i angažman da te bolje upozna.

Naginje se u tvom smjeru

Ako tijekom razgovora nagne trup prema tebi, to znači da ti se želi približiti kako bi mogao bolje slušati. Dakle, pokazuje da je zainteresiran za tebe.

via GIPHY

Imate isti tempo hodanja

Sljedeći put kad hodate rame uz rame, provjeri hoće li se prilagoditi tvom koraku. Ako hodate sinkronizirano i istim tempom, to znači da želi biti s tobom i da te traži.

Znakovi da nije zaljubljen

Gleda negdje drugdje

Razgovaraš s njim, a pogled mu neprestano prelazi preko tvog ramena? Onda vjerojatno postoji nešto što ga trenutačno više zanima. Njegov glavni interes nije usmjeren prema tebi i to je znak da nije ozbiljan.

Nemiran je

Stalno se ziba naprijed-nazad na stolici, ne gleda te u oči i samo sporadično odgovara na tvoja pitanja? Onda su njegove misli potpuno negdje drugdje, ali ne i kod tebe.

via GIPHY

Drži se distancirano

Kad sjednete jedno do drugoga, na primjer u vlaku ili na klupi u parku: gdje on sjedne? Sjedne li tik uz tebe, to znači da traži tvoju blizinu i želi tjelesni  kontakt. Međutim, ako se drži na velikoj udaljenosti ili sjedne negdje drugdje, moguće je da mu je neugodno. U početku je to sasvim normalno, ali ako njegovo ponašanje ostane takvo, vjerojatno ga ne zanimaš.

Možda vas zanima 5 stvari koje te čine izuzetno privlačnom muškarcima čak i kad si potpuno nesređena Rubrika Life&style Life&style

Bulji u svoj mobitel

Je li zauzet mobitelom premda provodite vrijeme zajedno i možda ste čak i duboko u razgovoru? Onda traži distrakciju i mobitelom se izvlači iz situacije. Ni traga velikom interesu.

via GIPHY

Nije gospodin

Nema svaki čovjek jednako dobre manire, ali određeno pristojno ponašanje jednostavno je dio toga. Ako ti ne drži vrata otvorena, pomogne odjenuti jaknu ili se pobrine za tvoju dobrobit, vjerojatno mu to nije važno.

Možda vas zanima Istraživanja su pokazala da si privlačnija muškarcima ako se baviš ovim sportom Rubrika Love&Sex Love&Sex
Photo: shutterstock

Komentari 0