Love&Sex

5 kritičnih pitanja koja ćeš si postavljati ako svi misle da je tvoj dečko zgodniji od tebe

  • Autodestruktivne misli koje bi ti mogle zatrovati um i upropastiti tvoju vezu nisu rijetkost u ljubavnim odnosima
  • U ovoj situaciji izdvojili smo šest pitanja koja bi ti se mogla vrtiti po glavi u nedostatku samopouzdanja
  • Najbitniju stvar u cijeloj ovoj priči pročitaj na dnu teksta!

Uvijek postoji netko tko je pametniji, duhovitiji, popularniji i ljepši od nas. Najbolje da se s time pomirimo.

No, nije ti lako ako ti je dečko doista atraktivniji od tebe. Ono, zgodan da se za njim okreću. Dobro, kao prvo zaslužuješ pohvalu jer si ga uhvatila, drugo, očito imaš jako puno kvaliteta kad su ulovila takvog "kapitalca", no mogao bi se vremenom pojaviti golemi problem - mogla bi (bezrazložno) pomisliti da si manje vrijedan dio vašeg para.

 | Autor: Shutterstock/Instagram Shutterstock/Instagram

Autodestruktivne misli koje bi ti mogle pasti na pamet kad ti se upucava superzgodni dečko nisu rijetka pojava. Možeš li se zamisliti da si postavljaš ovih pet pitanja? 

Možda vas zanima Ovih 10 komplimenata bismo ponekad jako rado čule od svojih muškaraca Rubrika Love&Sex Love&Sex

1. Hm, što s njim nije u redu?

Vjerojatno ti je u trenucima manjka samopouzdanja palo na pamet da vjerojatno nešto nije u redu s ultrazgodnim tipom  koji baš tebe želi? Mora da mu se na trenutak pomračilo, možda je nešto popio, je li haj - kad je pomislio da si vrijedna njegove pažnje! Ili to, ili ima neku ozbiljnu karakternu manu ( znaš onu, zgodni frajeri su poput javnog WC-a, ili zauzeti ili zas..ni)? Nešto kod njega ozbiljno ne štima (možda je jedino izgled ono što ima).

2. Što on zapravo radi sa mnom?

Nakon prvog šoka otkrivaš da je divan, ne samo izvana, nego i iznutra. Ako doista ne skriva neku užasnu manu, postavlja se pitanje zašto je sa mnom. Svi smo mi katkad u lošoj fazi, iskompleksirane i ne možemo prekinuti začarani krug misli u kojem nismo vrijedne pažnje. Počinješ sumnjati u sebe još više nego prije, sve ono što si smatrala svojim pozitivnim karakteristikama dovodiš u sumnju, pretjerano se zamaraš svim svojim umišljenim ili stvarnim manama koje su te mučile od srednje škole.

Možda vas zanima Što će muškarac prvo pogledati na tebi ako si ga zainteresirala? Rubrika Love&Sex Love&Sex

3. Sigurno će me ostaviti čim upozna zgodniju?

Naravno da su sve tvoje nesigurnosti isplivale na površinu, jedna po jedna. Najgore je što se počinješ okretati za svakom zgodnom plavušom (puno više nego on). Gdje god došli, potjano provjeravaš je li zapazio nekog komada, je li se zabuljio u ljepoticu za susjednim stolom. Umišljaš si kako upravo razmišlja o tome koliko bi mu život i seks bili uzbudljiviji da je s nekom takvom ljepoticom.

4. Kako da uđem u njegovu klasu?

Ova misao je dosta česta - kako da postaneš atraktivna poput njega? Znaš i sama da to nije lako - možda je čak i nemoguće - no ipak želiš probati. Ne možeš samo sjediti i čekati da se tvoj frajer savršenog tjela zapita zar si nije mogao naći jednako tako seksi partnericu.

Možda vas zanima Zvuči li poznato? 7 totalno zbunjujućih stvari koje muškarac radi kad mu se stvarno sviđaš Rubrika Love&Sex Love&Sex

5. Mogu li ikada biti dovoljno dobra za njega?

Po mislima ti se mota da jednom kad svatiš koliko će ti biti potrebno energije i vremena da mu se približiš linijom i izgledom, osjećat ćeš se beznadežno neprivlačnom, bezvrijednom, kao da nikad nećeš biti dovoljno dobra za njega, bez obzira koliko se trudila i što poduzela. Pomišljaš da čak ni ti ne možeš reći nešto izrazito pozitivno o samoj sebi.

Nemoj nikad dopustiti da ti ova i slična pitanja zatruju i tu vezu i život. Drži na umu da si sama uvijek svoj najokrutniji kritičar i da se ne vidiš onako kako te vide drugi!

 

Photo: Shutterstock/Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • martete141

    Dr.Agbazara je sjajan čovjek, ovaj liječnik mi pomaže vratiti moju ljubavnicu Jenny Williams, koja je prekinula sa mnom prije 1 godinu, a prije nekoliko dana se vratio k meni i zamolio je da ih prihvati uz pomoć tih duhovnih sila. ... prikaži još!
  • Avatar Marie

    Marie

    Pozdrav svima vama pozdrav. Zovem se Marie Alice, želim iskoristiti ovu sjajnu zlatnu priliku da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam nedavno primio zajam od 60000 eura. Prije sam nešto tražio zajam i oni su me kasnije prevarili. Pokušao ... prikaži još!