Love&Sex
Seksualni položaji inspirirani serijom Bridgerton

3 vruća seksualna položaja inspirirana Bridgertonom. Ova serija stvarno rastura!

  • Nanovo raspali požudu uz pomoć svoje omiljene serije o finim damicama i uglađenoj gospodi! 
  • Vrući kandidat: Bridgerton, s kojom seksualni život može lako dobiti novi polet, kaže stručnjakinja za seks. A ona valjda zna
  • Donosimo ti tri seksualna položaja inspirirana popularnom baroknom serijom. Pa ti reci da su Englezi mlaki! 

Proteklih nekoliko tjedana pratili smo mnoge nove uzbudljive serije. Jedan od naših „starih“ favorita, Bridgerton, ušao je u svoju drugu sezonu i ponovno smo mogli navijati za londonsko visoko društvo s početka 19. stoljeća. Nakon više od godinu dana čekanja, Daphne, Anthony, Kate & ekipa konačno su se vratili na male ekrane.

Osim raskošnih outfita i škakljive drame, obožavatelji serije se naravno vesele i strastvenim scenama seksa. Međutim, premda ih ima puno manje u drugoj sezoni, stručnjakinja seks brenda LELO, Kate Moyle, podijelila je tri seksualna položaja inspirirana serijom. Oni omogućuju gledateljima da iskuse erotsku čaroliju razdoblja regentstva u stvarnom životu.

1. Ležaljka (chaise longue)

Ležaljka je klasik među namještajem iz razdoblja regentstva. Kako bi oponašao oblik ležaljke, jedan partner leži na boku i podupire se na laktovima dok drugi leži ispred u položaju žlice. Ovo može biti spor i senzualan položaj, a istovremeno nudi i obilje prilika za poljupce u vrat. Naime, vrat je za mnoge ljude jako erogena zona. U ono vrijeme, dobiti od njega poljubac u vrat bio je, pretpostavljamo, pravi seksualni rollercoaster.

 | Autor:

2. Staromodna romansa

Ovo je izvrstan položaj za zajednički užitak s puno kontakta očima i s „trljanjem“, a ne pokretima naprijed-nazad. Oba partnera su u istom položaju i oponašaju se tako što sjede savijenih nogu i podupiru se rukama (zamisli M-oblik). Zatim se krećete jedno prema drugome i jedan od vas stavlja noge preko drugog kako biste se mogli lagano micati jedno prema drugome. Svaki par će trebati malo eksperimentirati kako bi pronašao položaj koji mu je najbolji i najudobniji. Hm, haljina do poda mogla bi biti mala smetnja...

Sve zamke seksa - s kim je seks najgori, a koji položaj je najopasniji?

 | Autor:

3. Gorim za tobom

To je poznata rečenica koju Daphne govori Simonu u jednoj od najzapaženijih scena seksa u seriji. Kod ovog položaja važna je izgradnja užitka, uzbuđenja i iščekivanja. Međusobno zadirkivanje i stvaranje napetosti pomoći će ti da se emocionalno i fizički pripremiš za seks.

Neobični seksualni položaji Možda vas zanima 6 najluđih i najzabavnijih seksualnih položaja koje vrijedi isprobati iz 3 razloga Rubrika Love&Sex Love&Sex

Sjednite ili lezite licem jedno prema drugome i dogovorite se da nećete dodirivati dijelove tijela koji se inače povezuju sa seksom, kao što su genitalije, grudi i stražnjica. Možete postaviti tajmer ili alarm na 20 minuta i to vrijeme provesti dodirujući se, ljubeći i uzbuđujući ostatak tijela. Kada vrijeme istekne, to je dopuštenje da uključite sve dijelove tijela. To je sjajan način da razbijete rutinu i usporite stvari, jer u našem užurbanom modernom životu prečesto smo skloni biti pod stresom i žuriti. Produžena predigra i polagani rast uzbuđenja pružaju veliki užitak. Oh, da, u to čedno doba su znali da je nešto tim slađe što je više zabranjivano!

 | Autor:

Photo: Instagram@gisou
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar DorisAva

    DorisAva

    Zovem se Doris, želim svima reći o dr. Ogundeleu, sjajnom čaraču koji mi je vratio mog muža u roku od 24 sata, kontaktirajte ga na WhatsApp ili Viber: +27638836445. Ako vam treba bilo kakva pomoć, ovaj čovjek je moćan. Rekao ... prikaži još!
  • manfred

    Ovo broj 2 very good.