Love&Sex

13 najboljih položaja ako planiraš analni seks

Da odmah razjasnimo: muškarci nisu jedini koji uživaju u analnom seksu. Mnoge pripadnice nježnijeg spola vole analne igre

Naravno da neće baš svaka žena željeti i uživati u analnom seksu, ali mnoge su žene za to, a neke čak mogu imati doživjeti analne orgazme. Uz pravi položaj i nekoliko korisnih savjeta, mogla bi biti jedna od njih. Zagrij se prstima, lubrikant je tvoj apsolutni najbolji prijatelj i važno je da ne zaboravite na naknadnu njegu (higijena je ključna!). OK, jesi li spremna za zabavne stvari? Razmotri ove položaje i stavi ih na popis. 

Ples u krilu 

Kako se izvodi: neka tvoj partner sjedne na stolicu. Leđima okrenuta prema njemu, sjedni na njega. 

Zašto je sjajno: ovaj je  položaj savršen za sve koji su relativno novi u analnom seksu, jer je lako izvesti ga (ali je ipak vruć). 

Podignuta žlica 

Kako se izvodi: uzmi dva jastuka i stavi ih pod kukove za dodatno podizanje - to će ti pomoći u pozicioniranju tijela kako bi prodiranje bilo malo ugodnije. Neka partner uđe s leđa, bilo na koljenima ili na boku- ovisno o tome kako se najbolje osjeća. 

Zašto je super: ovaj je položaj u osnovi stvoren za analni seks - daje potpunu kontrolu nad dubinom i intenzitetom prodiranja. Ako ti je prvi puta, mirno ležanje u zagrljaju partnera pomoći će ti da se opustiš. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

| Bizet

A post shared by Sex Positions Club (@sexpositions_club) on

Polegnuti pseći položaj 

Kako se izvodi: ležiš na trbuhu, a tvoj partner je direktno na tebi. Neka balansira na laktovima radi udobnosti. 

Zašto je sjajno: ovo je savršeno za plitku penetraciju - koju biste svakako trebali pokušati ako si početnica u analnom seksu. Većina živaca u anusu nalazi se u prvim centimetrima otvora, tako da je to sjajan način za stimulaciju. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

| Boat

A post shared by Sex Positions Club (@sexpositions_club) on

Misionarski položaj s otporom 

Kako se izvodi: neka tvoj partner uđe u tebe iz misionarskog položaja. Držite koljena pritisnuta uz njega kako bi kontrolirala koliko duboko prodire te mu stavi ruke na prsa radi dodatnog otpora. Također možeš staviti jastuk ispod bokova kako bi namjestila zdjelicu na savršeno mjesto za penetraciju. 

Zašto je to sjajno: položaji za analni seks vam često ne dopuštaju da se gledate licem u lice, ali ovaj vam omogućuje da imate kontakt očima tijekom seksa. 

Možda vas zanima Usudiš li se isprobati? 5 super seks položaja za koje prvi put čujemo Rubrika Love&Sex Love&Sex

Polustojeći položaj

Kako se izvodi: neka tvoj partner klekne jednom nogom na krevet, ti isto, a drugom se oslonite uz krevet. Nasloni se prema njemu i na njegov penis. Zakreni kukove kako bi kontrolira brzinu i kretanje. 

Zašto je sjajno: ako si zagrijana za stajanje za vrijeme analnog seksa, ovo je izvrstan izbor. Idealno je za plitku penetraciju, a pruža tvom osjetljivom analnom otvoru dovoljno pažnje. Kontakt kože na koži je također superromantičan i seksi. Tko kaže da analni seks ne može biti strastven? 

Nagnuta kaubojka

Kako se izvodi: sjedni na svog partnera i polako se spusti na njega vlastitim tempom. Nagni se prema naprijed, stavljajući obje ruke na partnera.

Zašto je super: analni seks u „jahaćoj“ poziciji osobito je vruć, jer daje osobi „gore“  svu kontrolu. 

Obrnuta kaubojka

Kako se izvodi: Neka tvoj partner leži na leđima. Sjedni na njega okrenuta leđima. Neka ti stimulira klitoris, a ti mu pruži ultraseksi pogled na svoj stražnji dio tijela. 

Zašto je dobro: obrnuta kaubojka je u osnovi najviše precijenjeni položaj za vaginalni seks. U analnom seksu, međutim, ova je pozicija nevjerojatna, jer osoba gore ima kontrolu dubine i intenziteta penetracije s relativnom lakoćom. 

Potporni lotus 

Kako se izvodi: neka tvoj partner sjedne na krevet ili kauč. Sjedni mu u krilo. Klizite prema dolje tako da se gledate licem u lice. 

Zašto je sjajno: lotus se smatra jednim od najintimnijih i najromantičnijih položaja. Bliska si s partnerom, a vrući pogledi sjajan su začin i ovako prevrućem seksu.

Možda vas zanima Najbolje poze za „seks na brzaka“ (i 4 savjeta kako to obaviti kako treba) Rubrika Love&Sex Love&Sex

Pseći položaj

Kako se izvodi: postavi se na sve četiri, a tvoj partner neka uđe straga. Iz tog položaja lako lako može dodatno stimulirati bradavice i klitoris. 

Zašto je super: pseći stil je s razlogom klasični položaj za analni seks: savršen je za duboku penetraciju, a možeš saviti leđa za još dublje poteze, što može pomoći u ciljanju takozvane A-točke. 

Stojeći pseći položaj 

Kako se izvodi: staneš leđima okrenuta partneru i potpuno se pritisneš uz njegovo tijelo. Za dodatnu romantiku neka te zagrli i miluje grudi. Također se možeš i  savijati lagano prema naprijed. 

Zašto je sjajno: možeš partneru ljubiti (gristi?) vrat i ramena tijekom seksualne igre. A on ti lako može stimulirati klitoris. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

| Hook

A post shared by Sex Positions Club (@sexpositions_club) on

Obrnuti perec

Kako se izvodi: Dok si na leđima, stavi mu noge na ramena te ruke drži iza koljena. Neka tvoj partner uđe u tebe koristeći ruke za balansiranje iznad tebe.

Zašto je sjajno: ovo je idealno za analne veterane! Ako voliš duboku penetraciju, moraš iskušati ovaj položaj. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sex Positions Club (@sexpositions_club) on

Pseći položaj s prsima dolje

Kako se izvodi: dok si koljenima, nagni se prema naprijed i stavi prsa na krevet. Neka tvoj partner uđe s leđa. Za dublju penetraciju neka te uhvati za bokove kako bi te privukao. 

Zašto je super: ako ste netko tko redovito prakticira analni seks, ovo je sjajan položaj. Osim toga, lako možeš rukom dosegnuti međunožje te koristiti igračku ili prste kako bi si stimulirala klitoris. 

Možda vas zanima Kakav je doista osjećaj kod analnog seksa - stvarna svjedočanstva Rubrika Love&Sex Love&Sex

Svijeća

Kako se izvodi: nasloni se na leđa te podigni noge preko glave. Što si fleksibilnija, toliko bolje Pokušaj podignuti stražnjicu što je više moguće u zrak. Neka se tvoj partner spusti na tebe. 

Zašto je sjajno: ponekad nema ništa više seksi nego kad tvoj partner upravlja tvojim tijelom, osobito za vrijeme analnog seksa. Ovaj položaj najbolje funkcionira za naprednije ljubitelje analnog seksa.

 

Photo: Thinkstock / Spencer Davies
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Luka

    Svi su zahvaljujući tom velikom čovjeku nazvali dr. Agbazara, veliki čarobnjak za čaroliju koji mi donosi radost, pomažući mi da vratim ljubavnicu koji se razbije sa mnom Četiri mjeseca prije, ali sada sa mnom, uz pomoć dr. Agbazare, velika ljubavna ... prikaži još!
  • makan

    jel se ovaj članak slučajno pojavio kad je stigao novi stanovnik remetinca( da si malo prouči, možda mu se svidi)