Love&Sex

Super zavodljivo! S ove 3 stvari možeš ga zapaliti bez da se skineš

  • Mnoge žene misle da se muškarci jače uzbude tek kad vide golu kožu
  • Međutim, to ne mora biti točno jer postoje načini na koje ih itekako možemo uzbuditi i odjevene

Naravno da će svakog normalnog frajera uzbuditi prizor gole žene, ali postoje neke stvari koje ga mogu jako uzbuditi, a bez da skinemo i jednu krpicu sa sebe. Otkrivamo neke… 

Ples 

Ne kaže se tek tako da su dobri plesači/ce također dobri i u krevetu. Stoga ga za vrijeme plesa možeš jako napaliti – naime, muškarci smatraju kako su žene koje se „znaju kretati“ jako seksi. Pri tome je sve dopušteno. Svejedno je hoćete li zajedno otići negdje u neki klub ili ćete kod kuće plesati uz romantičnu glazbu i svjetlost svijeća. Tvoja blizina i općenito atmosfera će ga itekako „pokrenuti“ – prije nego otkloniš i jedan komad odjeće. 

Možda vas zanima 10 stvari koje muškarac misli o seksu pod tušem, ali teško će ti ih priznati Rubrika Love&Sex Love&Sex

Dirty talk 

Možda će ti u početku biti čudno i pomalo neugodno, ali definitivno trebaš pokušati – muškarce jako pale „prljavi“, seksi razgovori. Ako se baš nikako ne možeš opustiti u četiri oka s njim, onda prvo pokušaj sa „sextingom“. Dakle, napiši svom dragom nekoliko vrućih poruka! 

Možda vas zanima 5 razvikanih, a totalno precijenjenih seksualnih poza - ocijenile žene Rubrika Love&Sex Love&Sex

Kuhanje 

Stara izreka glasi: ljubav ide kroz želudac! Stoga skuhaj svom dragom ukusnu večeru, a on će se rastopiti od miline. Osobito ako mu spraviš njegovo omiljeno jelo. Osim toga, možeš dodati i "nešto svoje" meniju, nekoliko afrodizijačkih sastojaka – primjerice, čili ili čokoladu s visokim udjelom kakaa. Uz to i fina čaša vina, vrući pogledi, a potom… Ah, da, i ne zaboravi zatražiti da ti za koji dan uzvrati uslugu jer tko kaže da dobra hrana ne djeluje i na žene uzbuđujuće?!

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0