Love&Sex

4 savjeta za najbolji seks života

Voliš seks i želiš još više uživati u njemu? Probat ćemo ti savjetima pomoći kako da to ostvariš.

S malo više truda dobit ćeš veliki učinak. Ovi savjeti, sigurni smo, će ti pomoći dosegnuti maksimalan užitak.

1. Zabaci glavu unatraške

Naravno da je lijepo gledati partnera za vrijeme seksa u oči, ali kada zabaciš glavu unatraške, orgazam postaje još intenzivniji. Razlog je krv koja se nakuplja u glavi i dovodi tvoj vrhunac na višu razinu. Zato pokušaj neposredno prije orgazma zabaciti glavu unatrag i time osjetiti novo i još bolje iskustvo – kao u misionarskom položaju s glavom na rubu kreveta ili u 'cowgirl' položaju jednostavno se savinuti unatrag.

2. Look but don't touch

Ništa ga ne čini više uzbuđenijim od činjenice da mu nije dopušteno diranje dok se igrate sa sobom. Uzmi maramu i zaveži mu ruke (može i za krevet). Zatim se polako počni igrati sa svojim grudima, igraj se sa klitorisom i to skroz do trenutka kada više ne može izdržati. Tek tada se pobrini za njega.

via GIPHY

3. Višestruki orgazam za njega

Ne samo žene, nego i muškarci mogu doživjeti višestruke orgazme. I to tako ako stimulirate njegovu tajanstvenu Jen-Mo točku. Ona se nalazi između testisa i anusa. Neposredno prije orgazma poigrajte se s tom točkom.

4. Uzmi ono što želiš

Oko 75% svih muškaraca sanjaju o tome da žene dominiraju tijekom seksa. To ne znači da se trebaš obući u nešto kožno i uzeti bič, nego samo uzmi ono što želiš. Neka on uzme stvar u svoje ruke! Polako mu glavu povucite između svojih nogu, smjestite se i uživajte!

via GIPHY

Photo: Pexels by Andrea Piacquadio

Komentari 0