07. lipnja 2013.

Ljetni nakit brenda Little Wonder

Alma Štrkljević.
1/16

Nova kolekcija „Summertime Idleness“ dizajnerice nakita Selme Štrkljević Mravak poziva na ljetno dokoličarenje te uživanje u slobodi. Sastoji se od ogrlica, narukvica i naušnica od najfinije kože, afričkog pamuka, lana, poludragog kamenja, riječnih bisera i metalnih komponenti.

 | Autor: Alma Štrkljević Alma Štrkljević

Uz autorski prepoznatljive modele ogrlica u inovativnim ljetnim interpretacijama, dizajnerica ove sezone nudi i potpuno nova idejna rješenja Little Wonder nakita. U kolekciji prevladavaju pastelne boje poput puderasto roze, koraljno roze i nježno plave u kombinaciji s afričkim printevima. Novitet kolekcije su i trenutno vrlo aktualne narukvice srećonoše od poludragog kamenja, riječnih bisera i kožnih resica.

 | Autor: Alma Štrkljević Alma Štrkljević

Inspiracija za kolekciju pronađena je u ljepoti običnog ljetnog dana, koji dizajnerica želi učiniti posebnim usprkos jednostavnim odjevnim kombinacijama kojima tada podliježemo. Summertime Idleness stvorena je za glazbene i filmske festivale, odlaske na plažu, uživanje u ljetnim jutrima ili večerima te bezbrižno flaniranje nekim dalekim gradom. 

 | Autor: Alma Štrkljević Alma Štrkljević

Za kampanju je zaslužna Alma Štrkljević, mlada fotografkinja iz Splita koja je prepoznatljivim intervencijama na fotografijama ponudila pravu ljetnu priču. U njoj je glavnu ulogu odigrala Marinka Pelivan, a Little Wonder nakit zasjao u svojoj raznolikosti.

 | Autor: Alma Štrkljević Alma Štrkljević

Nakit Little Wonder ovog će ljeta postati dostupan na novoj atraktivnoj lokaciji u Splitu. Pop up store Krug koji Selma otvara u suradnji s kolegicama-dizajnericama Chicks on Chic i Dott. uskoro kreće s radom na adresi Nepotova ulica 1 u staroj gradskoj jezgri. Ljubitelji domaćeg dizajna i brojni turisti Krug će moći posjetiti svakodnevno do 1. studenog u razdoblju 09-22h.  Osim Little Wonder nakita te odjeće i modnih dodataka Chicks on Chic i Dott., u prostoru će se svojim radovima predstaviti i zagrebačka umjetnica Jelena Bando. 

 | Autor: Alma Štrkljević Alma Štrkljević

U galeriji pogledajte ostatak kolekcije Summertime Idleness...

Komentari 0