Life&style

Zvijezde koje će te nadahnuti da pustiš svoju kosu!

  • Ako zvijezde imaju dugu kosu, zašto ti nemaš?
  • Duga i njegovana je kosa trend ovog ljeta!
  • Evo ti malo inspiracije!

Postoji puno modnih ikona s raskošnom kosom, ali samo nekoliko prkose testu vremena. Mi smo izabrali tri najpoznatije, koje će te potaknuti da nosiš dugu kosu ovog ljeta!

Naomi Campbell

Engleski supermodel i glumica tijekom godina lansirala je nekoliko različitih frizura, ali bez obzira nosi li tradicionalne valove ili šiške, njezina je sjajna crna kosa uvijek ostala besprijekorna.

Veći dio života nosi dugu kosu jer predstavlja njezinu najbolju osobnost, povećava prirodnu ljepotu i ženstvenost.

Beyonce

Beyonce posjeduje moćan, a istovremeno ženstven izgled, svaki put kada izađe na stage.

Ona je viđena s puno fenomenalnih frizura tijekom karijere, ali bez obzira na to kako joj je kosa obojana ili oblikovana, voli dugu kosu!

To je njezin zaštitni znak i daje joj dodatan boost samopouzdanja na pozornici.

Gisele Bündchen

Gisele je poznata kao majstorica glamura bez imalo napora oko izgleda na crvenom tepihu, uglavnom zbog svoje prekrasne duge kose.

Najvažnije joj je da joj je kosa prirodna i zdrava!

Ovo ljeto je, kako kažu modni stručnjaci, rezervirano za dugokose ljepotice! Ako sanjaš o lijepoj, elegantnoj i dugoj kosi, kakvu imaju ikone iz članka slijedi nekoliko osnovnih pravila: ne koristi agresivne ukrase za kosu (bez obzira koliko su moderni), koristi prirodne maske i pažljivo birati proizvode za održavanje kose, posevno koristiti one s prirodnim sastojcima, npr. keratinom i ricinusovim uljem, što može samo pomoći tvojoj kosi.

Zato maštaj o dugoj kosi, jer snovi ovog ljeta mogu postati stvarnost!

Photo: None

Komentari 0