Beauty

Frizure za dugu kosu koje oduzimaju dah

  • S dugom kosom, mogućnosti za razne frizure ima bezbroj
  • No, ponekad nam ponestane inspiracije pa uvijek imamo istu frizuru
  • Zato ti donosimo najbolje frizure za dugu kosu koje će ti pristajati savršeno!

Mogućnosti su razne kada je u pitanju duga kosa, a među brojnim frizurama za ovaj tip kose postoji i nekoliko najboljih frizura za dugu kosu koje baš nikada neće izaći iz mode, a možeš ih napraviti i sama kod kuće. Dame koje imaju dugu kosu uistinu si mogu priuštiti puno eksperimentiranja i uz sasvim jednostavne frizure za dugu kosu.

Najbolje frizure za dugu kosu

Duga, slojevita kosa može izgledati fantastično i u najjednostavnijem obliku zbog volumena koji ovako ošišanoj kosi pružaju slojevi. Ako imaš dugu kosu, no ponestalo ti je ideja kako ju stilizirati i uvijek nosiš istu frizuru, donosimo ti nekoliko odličnih i jednostavnih prijedloga kojima se možeš poslužiti kao inspiracijom kod frizure za dugu kosu.

Raskošni valovi spadaju u omiljene frizure za dugu kosu

Voluminozna frizura za dugu kosu s kojom ćeš biti u centru pozornosti! Raskošne valove lako ćeš postići uz pomoć uvijača za kosu ili figara. Ova vrlo elegantna frizura za dugu kosu pristaje svakom tipu lica i kose. 

Visoka zalizana punđa trendi je frizura za dugu kosu

Trenutno vrlo popularan tip frizure za dugu kosu s kojom ćeš postići sređen i uredan izgled. Kosu razdijeli po sredini, a zatim ju začešljaj i začvori u punđu na vrhu glave. Jednostavne frizure za dugu kosu poput ove mogu biti savršene i za svečane prigode kad želiš podići kosu, ali ne želiš klasičan visoki rep.

Savršeno ravna kosa divan je primjer jednostavne frizure za dugu kosu

Za dane kad želiš ultra ravnu kosu kojom možeš upotpuniti minimalistički outfit. Savršeno ravnu kosu lako ćeš postići prvo feniranjem kose, a zatim i peglom kako bi izbjegla kovrčanje ponekih dijelova kose. Završni sjaj postigni uz lak za kosu!

Slojevito ošišana kosa je najbolja frizura za dugu kosu i šiške

Ovakva vrsta frizure za dugu kosu prvo zahtijeva odlazak frizeru, no nakon toga lako ju možeš oblikovati i sama. Sa slojevito ošišanom kosom, tvoja frizura neće izgledati jednolično te će dobiti na volumenu. Uz trenutno popularne “zavjesa” šiške kojima možeš lijepo uokviriti lice, ovo će biti najbolja frizura za dugu kosu i šiške, a tvoja frizura bit će puna pokreta i lepršavosti!

Frizure za dugu kosu mogu biti i zalizani rep ili pletenica

Ove brze i jednostavne frizure za dugu kosu možeš lako napraviti bez obzira na to je li tvoja duga kosa ravna ili kovrčava. Trenutno vrlo popularan look, osim jednostavnog repa je i da iz repa ispleteš pletenicu. Frizura će odmah biti posebnija!

Divlja „griva“ pripada u frizure za dugu kosu rezervirane za prirodne kovrče

Ovakve frizure najbolje su frizure za dugu kosu ako imaš prirodno kovrčavu i dugu kosu! Jednostavne frizure za dugu kosu poput ove potrebno je samo oblikovati uz pomoć proizvoda za savršene prirodne kovrče!

Opušteni valovi sinonim su za jednostavne frizure za dugu kosu

Jednostavna frizura za dugu kosu kojom ćeš uz malo truda podići svaki svoj look. Opušteni valovi na dugoj kosi podsjećaju nas na toplije dane koje nam stižu i „morsku“ frizuru. Uz frizuru opuštenih valova izgledat ćeš dotjerano, a oblikovanje tvoje kose u ovu vrstu frizure za dugu kosu neće ti oduzeti previše vremena!

Sviđaju li ti se ovi prijedlozi za jednostavne frizure za dugu kosu? Koju ćeš od ovih frizura za dugu kosu prvo isprobati? 

Photo: Instagram@gisou

Komentari 0