Life&style
Igra lignje, Lee Jung.jae

Zvijezde hit serije 'Igra lignje' otkrio je novosti o drugoj sezoni, evo kad bismo mogli gledati nove epizode

  • Prva sezona uzbudljive južnokorejske serije 'Igra lignje' (Squid game) bila je golemi hit i odmah je osvojila vosku fanova
  • Zvijezda serije, glumac Lee Jung-jae, otkrio je u intervjuu da će snimanje druge sezone serije početi ovog ljeta 
  • Nije još najavljen datum izlaska druge sezone, ali pošto će snimanje trajati više od 10 mjeseci, nove epizode trebali bi gledati najranije u drugoj polovici 2024.

Prva sezona južnokorejske dramske serije o preživljavanju 'Igra lignje' debitirala je uz opće oduševljenje, a glumac Lee Jung-jae dobio je puno pohvala za svoj portret glavnog protagonista Seong Gi-huna. Zahvaljujući uspjehu prve, Netflix je najavio i drugu sezonu, a sam glumac je potvrdio da će snimanje početi na ljeto i najvjerojatnije će trajati više od 10 mjeseci.

 | Autor: Netflix Netflix Igra lignje

Lee je izjavio kako druga sezona serije 'Igra lignje' trebala početi sa snimanjem kasnije ove godine, dodajući da bi snimanje moglo potrajati nešto duže od prve sezone. „'Igra lignje 2' počet će se snimati u ljeto i snimanje će vjerojatno trajati oko 10 mjeseci. Radili smo i na prvoj sezoni oko 10 mjeseci, ali to je bilo uz kašnjenja uzrokovana pandemijom COVID-19. Ali, budući da će druga sezona biti opširnija, vjerojatno će trebati više vremena da se završi“, izjavio je glumac. 

Možda vas zanima 'Kraljica Charlotte: Priča o Bridgertonovima': Netflix je objavio novi video i otkrio kad izlazi serija Rubrika Life&style Life&style

S obzirom na to da snimanje počinje u ljeto, druga sezona serije vjerojatno će biti premijerno prikazana 2024. godine, što je prilično dugo čekanje za fanove. Glavni glumac je najavio kako će se druga sezona vrtjeti oko osvete. Govoreći o budućnosti lika Lee Byung Huna u drugoj sezoni, koji je glumio Front Mana u prvoj sezoni, glumac je podijelio: „Vjerojatno se to može pretpostaviti. Kao što smo svi vidjeli na kraju prve sezone, glavni zaplet druge sezone bit će osveta, a ključna figura, koja je kontrolirala rad igara u prvoj sezoni, bio je Lee Byung Hun sunbae, pa se čini da ćemo nas dvoje biti središnje figure sljedeće priče.“

 | Autor: Netflix Netflix

Serija od devet epizoda, koja je premijerno prikazana u rujnu 2021., prati 456 igrača iz različitih sredina, svi u problemima s dugovima. Moraju se natjecati u raznim korejskim dječjim igrama i, premda se čini da je to obično natjecanje, svatko tko izgubi na kraju umire, a pobjednik dobiva veliku novčanu nagradu. Korejska serija je odmah postala hit, postavši Netflixov prvi uradak koji nije na engleskom jeziku, a dobio je dvije nominacije za Emmyja.

Serija 'Igra lignje' također je Leeja učinila prvim korejskim glumcem koji je kući odnio nagradu Emmy za najboljeg glavnog glumca u dramskoj seriji. Glumac je na kraju dobio priznanje na globalnoj razini kao rezultat uspjeha serije i dobio je glavnu ulogu u nadolazećoj televizijskoj seriji 'Star Wars, The Acolyte'. Osim glume, Lee je debitirao i kao redatelj filmom 'The Hunt'.

 | Autor: Netflix Netflix

Druga sezona serije 'Igra lignje' nedvojbeno će sadržavati više igara, vjerojatno još dramatičnijih i smrtonosnijih. Još uvijek nije određen datum za premijeru druge sezone, ali – ako netko slučajno nije gledao - prva sezona se trenutačno emitira na Netflixu.

Možda vas zanima Legendarna serija 'Malcolm u sredini' uskoro se vraća u novom izdanju, pristali su svi glumci Rubrika Stars Stars
Photo: Netflix

Komentari 0