Life&style

'Kraljica Charlotte: Priča o Bridgertonovima': Netflix je objavio novi video i otkrio kad izlazi serija

  • Osim prekrasnih fotografija iz limitirane serije i teaser videa, Netflix je objavio da Bridgertonov prednastavak o mladoj kraljici Charlotte izlazi 4. svibnja
  • Bridgerton je jedna od najgledanijih Netflixovih serija, snimljena prema romanima Julije Quinn te se uskoro očekuje i treća sezona, fokusirana na ljubavnu priču Penelope Bridgerton
  • Obožavatelji hit serije se mogu veseliti i uzbudljivim novim epizodama s mladom kraljicom Charlotte u glavnoj ulozi

Nakon što je još početkom jeseni stigao prvi trailer za Bridgertonov prednastavak 'Kraljica Charlotte: Priča o Bridgertonovima' i nakon što smo mogli vidjeti kako će izgledati glavna junakinja koju glumi India Amarteifio te lik mlade Lady Agathe Danbury, Netflix je sada objavio službeni teaser video te prve fotografije iz spin-offa.

Prije nego što je Lady Whistledown započinjala glasine i otkrivala tajne visokog društva regentske Engleske, mlada buduća kraljica Charlotte pripremala se za svoju ulogu u tom društvu, a obožavatelji 'Bridgertona' sad će vidjeti i njenu stranu priče.

U spinoffu 'Kraljica Charlotte: Priča o Bridgertonovima' pojavljuju se glumačka imena iz originalne serije - Golda Rosheuvel glumi kraljicu Charlotte, Adjoa Andoh je Lady Agatha Danbury, a Ruth Gemmell je Lady Violet Bridgerton. Mladu glumačku ekipu predvodi India Amarteifio kao mlada kraljica Charlotte, Michelle Fairley kao princeza Augusta, Corey Mylchreest kao mladi kralj George i Arsema Thomas kao mlada Agatha Danbury. Glumačku postavu zaokružuju Sam Clemmett, Freddie Dennis, Richard Cunningham, Tunji Kasim, Rob Maloney, Cyril Nri i Hugh Sachs, koji ponavlja svoju ulogu Brimsleya.

 | Autor: Netflix Netflix

 | Autor: Netflix Netflix

Bridgerton je jedna od najgledanijih Netflixovih serija, snimljena prema romanima Julije Quinn te se uskoro očekuje i treća sezona, fokusirana na ljubavnu priču Penelope Bridgerton, a obožavatelji hit serije se mogu veseliti i uzbudljivom prednastavku s mladom kraljicom Charlotte.

mlada kraljica Charlotte Možda vas zanima Stigao je prvi trailer za prednastavak 'Bridgertona' o kraljici Charlotte, priča nas je već osvojila Rubrika Life&style Life&style

Netflix je objavio i datum izlaska ove limitiarne serije od šest nastavaka,  'Kraljica Charlotte: Priča o Bridgertonovima' dolazi na ovu popularnu streaming platformu 4. svibnja.

 | Autor: Netflix Netflix

 | Autor: Netflix Netflix

 | Autor: Netflix Netflix

 | Autor: Netflix Netflix

Photo: Netflix

Komentari 0