Life&style

Znaš li koji je tvoja duhovna životinja – prema tvom horoskopskom znaku

  • Koji je tvoj srodni životinjski duh?
  • Za sve znakove horoskopa postoji duh životinje - koja je više od najboljeg prijatelja ili obiteljskog ljubimca.
  • Duhovna životinja je srodna jer je dio tebe

Kako znaš kada si pronašla svoju srodnu duhovnu životinju? Kad pronađeš svoj srodni duh, osjećaš se kao da ste se već poznavali. Koncept duhovne životinje nije nov. Indijanci su ljude nazivali ljude po životinjama koje su se pojavile u vrijeme rođenja kako bi pokazale duhovnu vezu.

Duhovne životinje poštivao je totem. Kada vidiš životinju koja se pojavljuje u vrijeme potrebe, možda ćeš osjetiti vezu. Znaš da si pronašla svoju srodnu duhovnu životinju jer osjećaš udobnost i sigurnost kad si s njom.

Osjećaš se kao da ste se oduvijek poznavali i ako se povjeravaš svom ljubimcu, osjećaš se kao da možeš razgovarati o bilo čemu i svemu - a da pritom ne budeš osuđivana. Kada pronađeš svoj srodni životinjski duh, osjećat ćete se manje sama. 

Otkrij tko je tvoj srodni životinjski duh prema tvom horoskopskom znaku, po astrologiji.

Životinjski duh za ovna: gazela

Tvoj srodni duh je gazela. Ovan je predstavljen ovnom, koji se dobro uklapa s gazelom - jer ste oboje uporni, samouvjereni, hrabri, pionirski, samozaštitni i ući ćete u bilo što prvi.

Potrebno je samopouzdanje da se suočiš sa svojim strahovima i svojim manama koje imate i ti i gazela.

Životinjski duh za bika: slon

Tvoj srodni duh je slon. Kao bik si snažna, uporna, živahna, otporna i tvrdoglava, dok je slon veličanstven, orijentiran na grupe i ima dugo sjećanje.

Oboje ste teritorijalno i zaštitnički nastrojeni. Pocrvenit ćeš kad se nađeš u situacijama u kojima ti je neugodno, a jednom kada netko stekne tvoje povjerenje, tada će biti dio tvog kruga.

via GIPHY

Životinjski duh za blizance: lisica

Tvoj srodni duh je lisica. Predstavljaju te blizanci, što je reprezentativno za dualnost. Poznata si po tome što si duhovita i prilagodljiva. Lukava lisica je tvoj srodni duh jer je pametna, puna energije i znatiželjna.

Savršeni ste jedno za drugo jer vam treba minuta da potpuno vjerujete nekome, ali kad to jednom učinite, onda ste prijatelji za život.

Životinjski duh za raka: zec

Tvoj srodni duh je zec dok te predstavlja rak. Doista ne voliš sukobe, vrlo si osjetljiva i miroljubiva, a istovremeno njeguješ, štitiš i osjećaš opasnost.

To čini zeca savršenim srodnim duhom, jer su prijateljski raspoloženi i superljubazni. Na prvi pogled opasnosti oboje bježe, bilo skokom ili kopajući rupu u kojoj se žele sakriti.

Možda vas zanima Poznaješ li nekog takvog? Ova tri horoskopska znaka su istodobno i naivna, ali i mudra Rubrika Life&style Life&style

Životinjski duh za lava: paun

Tvoj srodni duh je paun. Predstavlja te lav zbog čega si toliko voljena i obožavana. I ti voliš biti u centru pažnje - poput pauna.

Šareni rep izražava kreativnost, budnost, zaštitu i buđenje. Paun pomaže povećati izražajnost, potrebu za ljubavlju, zaštitom i kreativnošću tvog lava.

via GIPHY

Životinjski duh za djevicu: vjeverica

Tvoj srodni duh je vjeverica koja se odnosi na tvoju reprezentativnu ženu ljubavi. Sramežljiva si, snalažljiva i tiha - što se odnosi na vjevericu jer je snalažljiva zbog svog opstanka.

Vjeverice su također dobar primjer tvoje pažljivosti, pozornosti prema detaljima i sposobnosti gledanja sa svijetle strane.

Životinjski duh za vagu: leopard

Tvoj srodni duh je leopard. Tvoj reprezentativni znak je vaga - zbog čega si poznata po odlukama iz jednog i drugog kraja, dok ti nitko ne može reći što da radiš.

Stoga si slična leopardu - jer nitko ne govori leopardu da nešto učini. Oboje razmišljate prije nego što djelujete, a oboje ste sposobni vidjeti crno, bijelo i sve sivo.

Možda vas zanima Pripadnice ova tri horoskopska znaka nepobjedive su i nikad se ne predaju! Rubrika Life&style Life&style

Životinjski duh za škorpiona: zmija

Tvoj srodni duh je zmija. Želiš naučiti što više informacija, a zatim ih zadržati za sebe kako bi ih mogla iskoristiti da uvjeriš druge da nešto urade.

Udružujući se sa zmijom postaješ simbol znanja i pripovijedanja priča.

via GIPHY

Životinjski duh za strijelca: majmun

Tvoj srodni duh je majmun dok te predstavlja kentaur, pola čovjek - pola konj. Voliš putovati svijetom. Majmun dobro funkcionira s tobom zbog mozga ljudskog tipa, znatiželjni su o svijetu, kulturama i narodima koji su po cijelom svijetu različiti.

Oboje se ne volite znojiti zbog sitnica ili dopustiti da zavladaju prepreke, a istovremeno ste znatiželjni, prijateljski raspoloženi, pametni, zabavni i prilagodljivi.

Životinjski duh za jarca: sova

Tvoj srodni duh je sova dok te predstavlja koza. Oboje uvijek imate načina da se probijete kroz nevolje.

Čak i ako morate voziti duljim cestama da biste stigli kamo želite ići, ne brinite - ipak ćete doći do svojih ciljeva.

Tvoja visoka inteligencija povezana je s sovom jer ste oboje mudri i možete navigirati kroz mrak. Snažni ste i možete sve učiniti - bez obzira na okolnosti ili poteškoće.

Životinjski duh za vodenjaka: električna jegulja

Tvoj srodni duh je električna jegulja, što ima smisla jer je vodenjak usko vezan uz vodu.

Voliš sakupljati znanje i živjeti u budućnosti, dok brišeš negativnosti svoje prošlosti.

Električna jegulja je reprezentativna za tvoju sposobnost nekonvencionalnog slanja poruka.

via GIPHY

Životinjski duh za ribe: delfin

Tvoj srodni duh je delfin. Predstavljate dvije ribe koje plivaju u različitim smjerovima, što predstavlja misticizam. Cilj ti je ostvariti svoje snove dok si također i sanjar - i ponekad ćeš snovima dati prednost pred stvarnost.

Kao delfin, sisavac iz mora, još uvijek možeš disati na površini i na taj način živiš u dva svijeta. Delfini su pametni, intuitivni, razigrani i komunikativni, a delfini predstavljaju potrebu riba da imaju ravnotežu i protok u svom životu.

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0