Life&style

Znanost tvrdi da bismo trebale nositi čarape za vrijeme seksa, a razlog je itekako opravdan

  • Spadaš li i ti među one kojima smeta ako tvoj partner ili ti sama nosiš čarape tijekom seksa?
  • Izgleda da je to dobra ideja
  • Otkad smo naletjele na rezultate ovog istraživanja, mudrije smo, ljubaznije i imamo daleko toplije nožne prste

Istraživanje koje je provedeno na Sveučilištu u Groningenu, koristilo je skeniranje mozga kako bi se otkrio učinak nošenja čarapa za vrijeme seksa. Znanstvenici su otkrili da je 80 posto žena uključenih u istraživanje postiglo orgazam dok su nosile čarape, dok je samo 50 posto to moglo bosih nogu. Prema znanstvenicima, razlog za to je prilično jednostavan. Naime, čarape zagrijavaju noge, što poboljšava protok krvi, pomaže da brže zaspemo te povećava šanse za orgazam. Znamo da je to logično, ali ne budi u iskušenju da nosiš čarape koje si cijeli dan nosila na poslu. One apsorbiraju cjelodnevni znoj te predstavljaju rasadnik za bakterije. 

Možda vas zanima Ma kakvo zatišje! Istraživanje otkriva koji je horoskopski znak imao najviše seksa u 2020.-oj Rubrika Love&Sex Love&Sex

I to nije sve…

Proučile smo neka druga istraživanja kako bismo saznale kako poboljšati naše seksualne živote ove zime. Na primjer, premda zvuči jako primamljivo tijekom hladnih noći maziti se zagrljeni ispod toplog popluna gledajući omiljenu seriju, istraživanje iz 2006. godine otkrilo je da parovi koji imaju televizor u spavaćoj sobi imaju upola manje seksa od onih koji nemaju TV u spavaćoj sobi. Dakle, održavaj stopala toplima, a televizor izbaci iz spavaće sobe! 

Možda vas zanima Ovih 9 rečenica smiješ izgovoriti na videosastanku, a ni u kom slučaju za vrijeme seksa Rubrika Love&Sex Love&Sex

 

Photo: Shutterstock/Getty
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    zimske hladne noći vatreni sex i dobro je za zaspati,