Life&style 30. ožujka 2018.

Znamo kako J.Lo održava svoju nevjerojatnu liniju

Getty Images.

Jennifer Lopez bliži se 50-oj, ali izgleda bolje nego ikad... Kako?

Apsolutno svima su nam iste stvari prošle kroz glavu: kako pobogu Jennifer Lopez sa 48 godina izgleda ovako dobro?! Kako ona ne stari? Koja je njezina tajna? Očito i nije neka novost, ali sve se vrti oko napornog vježbanja i prilično stroge dijete...

U njezinim obrocima nema procesuiranih namirnica.

Sve što Jennifer jede je organski. Njezin tipični ručak uključuje losos i salatu koja je puna povrća. Brokula, paprika i tikvice su joj omiljene, a od začina koristi jedino ocat. Za večeru Jennifer jede proteine, najčešće piletinu koju kombinira s kvinojom i slatkim krumpirom.

 

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)

Pametno bira međuobroke.

UVIJEK sa sobom nosi zdrave grickalice poput voća i povrća.

Čokoladni keksići su joj slabost. 

Kada se počasti sa slasticama, to su uvijek zdravi browniesi, a čokoladni keksići i sladoled su joj slaba točka. 

Ne drži se samo jednog tipa tjelovježbe.

Jennifer vježba s dva poznata fitness trenera - Tracy Anderson i Davidom Kirschom. Sviđa joj se ideja da vježba s dvije potpuno različite osobe - što je trik koji možemo usvojiti čak i ako vježbamo same u svojoj dnevnoj sobi. Plankovi, sklekovi i boks su temelj svakog njezinog treninga, a fokus je uvijek na trbušnjacima, guzi i bedrima.

 

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)

Ove tri stvari nikada ne dira.

Sve mi imamo svoje poroke, ali Jennifer ove stvari nikad ne dira. Ne pije, ne puši i ne konzumira kofein. Kada se i počasti kavom, ona je isključivo bez kofeina.

Možda vas zanima... Bivša trenerica Kim K. razotkrila tajnu njezine stražnjice! Rubrika Life&style Life&style

Postoji razlog zašto joj je koža tako mladolika. 

I radi se baš o onome što nam je mama godinama pričala. Rijetko je na direktnom suncu, a kada i je - obavezno nosi zaštitni faktor! Baš zato da joj koža što duže bude čista i mladolika, Jennifer preskače kofein i alkohol. 

 

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)

Kad je uhvati žudnja za hranom, oslanja se na ovo...

Proteini su ono što J.Lo voli, jer ju drže sitom i sretnom. Najčešće upravo ovako započinje dan. Smiksat će proteinski shake s jogurtom, medom i bobičastim voćem.

Komentari 0