Life&style

Bivša trenerica Kim K. razotkrila tajnu njezine stražnjice!

Ne, ne postoji slavnija stražnjica od ove. I ne, ne postoji kontroverznija stražnjica od ove. A njena bivša trenerica otkrila nam je tajnu koju ćemo rado poslušati...

Ono što su grudi Pamele Anderson bile u 80-ima, to je guza Kim Kardashian danas; znači - dio tijela o kojem SVI imaju nešto za reći. Imamo i mi! Misterija zvana Kardashianska guza nikome u potpunosti nije jasna, a svaki put kad čujemo neku "tajnu" ove poznate guze pomislimo "je li moguće?!". 

S obzirom na to da je Kim sama davnih dana odbacila sva nagađanja o tome kako je njezina stražnjica puna implantanta (i to na rengenu u njihovom reality showu!), valjda je onda mukotrpno vježbanje zaslužno za nju. To tvrdi i njezina bivša trenerica jer je upravo otkrila vježbu koja je "kriva" za pozamašnu pozadinu. I ne, to nije dobri stari čučanj kako smo mislili...

Harley Pasternak, bivši trener Kim K. kaže kako je hodajući iskorak glavna vježba koja najbrže i najučinkovitije oblikuje žensku guzu i da nema tog treninga na kojem se Kim nije pošteno namučila s njima. 

Prošle je godine njezina pozadina izazvala lavinu negativnih komentara, nakon što su je Paparazzi uslikali na plaži i objavili neretuširane fotke u bikiniju na kojima je u prvom planu bila pozamašna količina celulita. Kasnije je Kim rekla kako su fotke fotošopirane kako bi ustvari izgledala gore... Kako god, nije celulit najstrašnija stvar na svijetu, a mi već od sutra počinjeno hodati u iskoraku po stanu!

Photo: Getty Images

Komentari 0