Life&style
Sinsay zlatni predmeti

Zlato je chic: ljetni party iz snova uz pristupačne predmete iz Sinsay Garden Party kolekcije

  • Zlatna boja uvijek daje posebnu dozu elegancije i raskoši, a uz predmete u zlatnoj boji iz Sinsay Garden Party kolekcije svaka tvoja ljetna zabava bit će posebna i chic!
  • Čaše, pribor za jelo, pladnjevi i drugi kuhinjski dodaci samo su neki od predmeta koji uz dodatak zlatne boje izgledaju stvarno elegantno
  • Podigni svoje ljetne partyje na novu razinu uz zlatne predmete iz Sinsay kolekcije za dom

Ljeti većinu vremena provodimo vani te se razne proslave, partyji i druženja odvijaju na otvorenom, a svaku takvu prigodu želimo učiniti što posebnijom. Fina hrana i ugodno društvo sami su neki od temeljnih dijelova bez kojih dobar ljetni party ne prolazi. U to ubrajamo i pribor i dodatke koji su nam potrebni kako bismo savršeno ukrasili ovakva ljetna događanja. 

Sinsay zlatni predmeti | Autor: Sinsay Sinsay Zlatni pribor za kolače iz Sinsay Garden Party kolekcije

pribor za kolače, 34,90 kn

Kao stvorena za ljetne zabave je kolekcija za dom brenda Sinsay, Garden Party, a nama su se uz lijepe  drvene i pletene predmete poput košara, stolica, lampiona i pladnjeva, posebno svidjeli predmeti s dodatkom zlatne boje!

Zlatno je trenutno jako u trendu, a osim što je nadmašilo srebro u nakitu, te ovog ljeta svi nosimo nakit zlatne boje, i home kolekcije mnogih brendova također sadrže stvari za uređenje doma u zlatnoj boji ili s dodatkom ove raskošne nijanse.

Sinsay zlatni predmeti | Autor: Sinsay Sinsay Zlatni podmetač iz Sinsay Garden Party kolekcije

podmetač, 23,90 kn

Sinsay garden party kolekcija | Autor: Pr Pr komplet od 8 lampiona, 23,90 kn

Predmeti u zlatnoj boji uvijek izgledaju elegantno i skupocjeno, a u Sinsay kolekciji oduševit će te i njihove pristupačne cijene! Uz to, neki od njih su trenutno i na odličnom sniženju.

Sinsay zlatni predmeti | Autor: Sinsay Sinsay SInsay zlatni predmeti

komplet dodataka za vino, 34,90 kn; ukrasni pladanj, 49,90 kn; komplet od dvije čaše, sad 39,90 kn; komplet od 4 kocke za hlađenje pića, 44,90 kn

Kompleti pribora za jelo, čaše, podmetači pa čak i zlatni ribež! Sinsay Garden Party kolekciji možeš izabrati između mnoštva elegantnih predmeta u zlatnoj boji.

Sinsay zlatni predmeti | Autor: Sinsay Sinsay Zlatni ribež iz Sinsay Garden Party kolekcije

ribež, 34,90 kn

Možda nisi mislila da će ti ikad koristiti zlatna žlica za sladoled ili kockice za hlađenje pića u zlatnoj boji, no ponudom i pristupačnim cijenama, ovi će te predmeti u zlatnoj boji zasigurno oduševiti!

Sinsay zlatni predmeti | Autor: Sinsay Sinsay Zlatna žlica za sladoled iz Sinsay Garden Party kolekcije

žlica za sladoled, 25,90 kn

Možda vas zanima Osvježenje interijera u jednom detalju: Tapeta na samo jednom zidu može uljepšati svaku prostoriju Rubrika Life&style Life&style

Sinsay garden party kolekcija | Autor: Pr Pr lampa, 44,90 kn

Sinsay zlatni predmeti | Autor: Sinsay Sinsay Zlatni držač za salvete iz Sinsay Garden Party kolekcije

držač za salvete, 29,90 kn

Photo: Sinsay

Komentari 0