Life&style

Zimuljci za topliji dom

Lana's DuckAss predstavlja novu kolekciju ručno rađenih crteža „Zimuljci“. Kroz seriju atraktivnih crteža prožetih zimskim motivima, „Zimuljci“ donose duh zime i zimskih radosti u svaki dom.

 | Autor:

U seriji crteža „Zimuljci“ svatko će pronaći ilustraciju za sebe: bilo da zimsko razdoblje povezujete sa ispijanjem toplih, mirisnih čajeva, uživanje u pravljenju i jedenju vanilin kiflica ili pak radostima na snijegu, lako ćete pronaći motiv koji vas može podsjećati na zimu tijekom cijele godine. „Zimuljke“ potražite u croatian design shopu Take me home u Tomićevoj ulici u Zagrebu.

 | Autor:

Napokon nam je stigla ona prava zima: pregršt snijega i niske temperature. No prava zima nije prava bez mnogo čajeva ili kuhanog vina koji griju naša smrznuta tijela.  Odaberite sebi najdraži motiv i ugrijte se uz tople čajeve iz šalica sa zimskim motivom iz DuckAssa.  Po pristupačnoj cijeni šalice od 65kuna, u Take me home shopu, pronađite svoju novu najdražu „zimsku šalicu“. Pri kupnji šalice i podmetača za šalicu, na kupnju podmetača, svaki kupac ostvaruje  popust od 10 posto.

 | Autor:

Više slika pogledajte u galeriji...

Photo: None

Komentari 0