Life&style

Žene su dobile zadatak da u tri riječi opišu svoju trudnoću. Ima tu svega...

  • Gladna, umorna, stalno na toaletu… Žene opisuju svoju trudnoću u samo 3 riječi
  • Kakva je bila tvoja trudnoća?
  • Možeš li ti pronaći tri riječi kako bi je opisala? Možda ti ove žene budu inspiracija…

Ako postoje teme o kojima možeš pisati cijele romane, to je svakako trudnoća. Naime, toliko lijepih stvari se događa – ali i manje lijepih stvari. Neopisiv trenutak kada si u ruci držala pozitivan test, prvi udarac bebe koji si oscjetila, emocije koje su te bacale poput uzburkanog mora - sve to nikada nećemo zaboraviti. Kao ni neprospavane noći, mučnine ili bol u leđima. O tome se ima barem toliko pričati koliko je i pijeska uz more. I naravno, majke i buduće majke također rado razmjenjuju sve moguće i nemoguće trudničke teme.

Međutim, na portalu ELTERN.de htjeli su upravo suprotno. Nešto toliko opsežno svesti na minimum. Točnije, na samo tri riječi. Misliš da je to nemoguće? Pitali su pratitelje na Facebooku i dobili stotine odgovora. Neki su duhoviti, neki dirljivi, a svi su super!

Koje tri riječi najbolje opisuju tvoju trudnoću? 

Moja trudnoća u 3 riječi:

1. I feel good! 

via GIPHY

2. Jednom, nikad više!

3. Glad, umor, mokrenje

4. Čista radost, sreća 

5. Lijepo, lijepo, lijepo

16 pitanja koje trudnicama nikada ne treba postaviti jer su stvarno iritantna

via GIPHY

6. Glad, debljanje, iscrpljujuće

7. Bezbrižno, fantastično, presretno

8. NIKAD VIŠE „povraćanje“

9. Smijanje, plakanje, smijanje

10. Nema više seksa!

via GIPHY

"Supruga je trudna s trećim djetetom, ali ja sam imao vazektomiju prije dvije godine. Postoje li šanse da je dijete moje?" Možda vas zanima "Žena mi je trudna makar sam napravio vazektomiju. Ima li šanse da je dijete moje?" Rubrika Love&Sex Love&Sex

I? Jesi li se nasmijala na koju objavu jer si pomislila: upravo mi se to dogodilo? Ako se nisi prepoznala ni u jednoj od njih, smisli svoju. Ali, upamti: možeš koristiti samo tri riječi. Sigurni smo da možeš smisliti nešto!

Photo: Shutterstock

Komentari 0