Life&style 19. svibnja 2019.

Žene rođene u ova 3 horoskopska znaka vjerojatno će vrlo kasno postati majke

Shutterstock/Instagram.
  • Sve vi koje jednom želite imati djecu sigurno ste razmišljale o tome kada je „pravo vrijeme“ za to
  • Žene-strijelci moraju puno isprobavati kako bi se „iživjele“ prije nego se vežu za nekoga
  • Svejedno je li riječ o putovanjima, ljubavi ili nekom ludom vikendu, škorpionke uvijek trebaju imati osjećaj slobode i spontanosti.

Naravno, kad je riječ o planiranju obitelji, odluka je krajnje individualna. Međutim, postoje neki horoskopski znakovi kod kojih se – prema njihovim zvjezdanim karakteristikama – može naslutiti da će se za majčinstvo odlučiti u kasnijoj životnoj dobi. 

via GIPHY

Ovi horoskopski znakovi vjerojatno će nešto kasnije u životu postati mame

Strijelac 

Osobe rođene u znaku strijelca vole te uživaju u pustolovinama i jako im je teško vezati se za nekoga. Ako se i mogu vidjeti s nekim partnerom „za sva vremena“, to će se jako rijetko ostvariti. Osobito žene-strijelci moraju puno isprobavati kako bi se „iživjele“ prije nego se vežu za nekoga, odnosno prije nego uopće mogu pomisliti da postanu majke. 

Možda vas zanima... Hura! Znamo kako više nikad nećeš ostati s praznom baterijom mobitela Rubrika Life&style Life&style

Rak 

Račice su vrlo romantične dušice, ali i osobe koje vrlo racionalno razmišljaju. Njihov razum stalno odlaže trenutak za majčinstvo – čak i kad teoretski nema razloga za to. 

via GIPHY

Škorpion 

Škorpionke su znatiželjne i strastvene. Nikako se ne mogu primiriti i skrasiti. Svejedno je li riječ o putovanjima, ljubavi ili nekom ludom vikendu, škorpionke uvijek trebaju imati osjećaj slobode i spontanosti. Tek u kasnijoj dobi su spremne odreći se toga zbog djeteta. 

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • usamljena

    Da da izostavili ste jarce žene mi se isto kasno udajemo ja vjerojatno neću nikada💔