Life&style

Zendayina dvojnica hit je na mrežama i stvarno joj nevjerojatno sliči. Potvrđuju brojni pratitelji na TikToku

  • Dvojnici slavnih osoba uvijek su zanimljiva "vijest"; neki se svim silama trude nalikovati nekoj zvijezdi uz pomož šminke dok je to drugima "prirodno stanje"
  • Kada smo pronašli ovu dvojnicu slavne glumice Zendaye, zavrtjelo nam se u glavi
  • Apsolutno smo fascinirani koliko su slične – mi i više od 500.000 pratitelja profila @ciggybae, 'bliznake' od Zendaye 

Djevojka koja se krije iza Instagram profila @ciggybae toliko je slična glumici Zendayi da smo morali pogledati njene objave dvaput, OK, triput i više. Od oblika očiju, pa sve do kose, ma nevjerojatno... i to sve bez šminke! 

Zapanjujuća je pomisao da netko potpuno nepovezan, s različitim roditeljima, bakama i djedovima, ponekad čak i različitog nasljeđa, izgleda baš poput tebe. Usprkos svim zakonima DNK i genealogije, a sve je to zapravo jedna velika slučajnost. Jesu li ovo dvoje, Zednaya i @ciggybae potpuno sigurne da nisu barem rođakinje u drugom ili trećem koljenu?

@ciggybae

Is that accurate? i havent watched Euphoria yet 🤣

♬ omg thank you for using this sound - 🐇

Uistinu, toliko su slične da vjerojatno ne bismo dvaput trepnuli da 19-godišnja @ciggybae iziđe kao Zendaya na crveni tepih, a da nitko ne trepne, tj. ne posumnja da je to doista slavna glumica. Vjerojatno bi mogla imati dobru budućnost kao dublerica višestruko nagrađivane glumice i pjevačice. 

@ciggybae Sheesh🙄 also is the zendaya tag getting old yet? #greenscreen #trend #trending #fyp #zendaya #follow #followme ♬ Follow me or else - ☆

Nije ni čudo što TikTokerica dobro zarađuje na ovoj epskoj usporedbi – jer tko ne bi želio da ga se zamijeni sa Zendayom? Sada se može pohvaliti brojnim sljedbenicima na nekoliko društvenih platformi. Nedavno je uočena u live streamu YouTube senzacije Kaia Cenata i internet je izgubio razum pokušavajući shvatiti kako je uspio dobiti Zendayu na svom kanalu. Naravno, to nije bila doista Zendaya, ali skoro su nas sve prevarili.

Zendaya | Autor: Pixsell/Bestimage Pixsell/Bestimage Zendaya na Louis Vuitton reviji

Možda vas zanima Zendayina LV haljina s cifom podsjetila nas je na skandaloznu 'ziherica haljinu' Liz Hurley iz 1994.! Rubrika Stars Stars

TikTok na kojem je @ciggybae predstavljena kao Zendaya ima 47 milijuna+ pregleda i preplavljen je komentarima ljudi koji su doista mislili da gledaju pravu Zendayu, skačući na drugi TikTok račun, samo da bi na kraju saznali da su pogriješili. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Flighthouse (@flighthouse)

„Nisam mislio da je ovo zapravo Zendaya“, komentirao je jedan korisnik, a drugi su dodali: „OK, Zendaya, prestani se zezati, jer to si ti“ i „Definitivno sam bio uvjeren da si Zendaya, otprilike 10 sekundi“. To što Zendaya ima tako uvjerljivu dvojnicu možda je malo zastrašujuće, ali mi smo uistinu fascinirani…

Možda vas zanima Službeno je: dolazi treća sezona 'Euforije' i bit će 'noir film', tvrdi kreator serije Sam Levinson Rubrika Life&style Life&style
Photo: Profimedia
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    Slicne su puuuuno