Life&style
Zendaya i Tom Holland

Zendaya nosi prsten s inicijalima Toma Hollanda, čini se da je vjenčanje uskoro na pomolu

  • Zadnje vrijeme se puno šuška o tome kako su se slavni holivudski par, Zendaya i Zom Holland, zaručili
  • Govorkanja o zarukama potkrijepila je i Zendaya koja u posljednje vrijeme nosi vrlo poseban komad nakita
  • Riječ je o zlatnom pečatnjaku s inicijalima svog dečka, poznatog glumca

Malo je holivudskih ljubavnih priča koje su tako simpatične i zdrave kao što su priča o Zendayi i Tomu Hollandu. Otkako su 2016. godine dobili glavne uloge u Marvelovom 'Čovjeku pauku', njih su dvoje uspostavili dugo i trajno prijateljstvo koje je naposljetku postala romantična veza. Naime, premda se već prije šuškalo kako su njih dvoje zajedno, godine 2021. uhvatili su ih paparazzi kako se ljube u automobilu, što je bio neosporan dokaz romanse.

Iste godine su zajedno bili na svadbi prijatelja, a potom su objavili sladunjave fotke na Instagramu sa seta filma 'Čovjek pauk 3'. 

Sljedeće godine se šuškalo da su zajedno kupili kuću, što su porekli. Iste godine je Holland navodno doletio iz New Yorka, gdje je snima film 'The Crowded Room', u Budimpeštu, gdje je Zendaya snimala nastavak filma 'Dina', prevalivši više od 6000 kilometara samo kako bi posjetio svoju djevojku. Romantično, zar ne? Viđani su zajedno i na raznim revijama i eventima… 

Zendaya je pozdravila Toma nakon što je osvojila Emmyja 2022. godine, javno ga nazvavši svojim dečkom po prvi put u povijesti. Nakon toga više nisu skrivali svoju vezu, a navodno su se i zaručili. 

Gwyneth Paltrow Možda vas zanima Gwyneth Paltrow ima novu terapiju ozonom - nezgodni postupak mnogi su odlučili zaobići u širokom luku Rubrika Stars Stars

Naime, šuškanja o zarukama potkrijepila je i Zendaya koja u posljednje vrijeme nosi vrlo poseban komad nakita. Ne, to nije dijamant, premda se čini jednako značajnim kao i sjajni kamen.

Obožavatelji su primijetili novi zlatni pečatnjak na nedavnoj slici manikure popularne glumice. Smaragdnozeleni četvrtasti nokti su prekrasni, naravno, ali prsten je taj koji doista privlači pažnju, pošto ima ugravirana dva vrlo važna inicijala: 'T' i 'H', kao Tom Holland. 

Zendaya je nosila pečatnjak na srednjem prstu, a ne na prstenjaku, ali značenje je golemo. Pečatni prstenovi tradicionalno su bili ugravirani s obiteljskim grbom ili osobnim amblemom za pečat dokumenata, ali su od tada postali više nasljeđe ili sentimentalni podsjetnik na značajan životni događaj ili uspomena na nekoga koga voliš.

Prsten pečatnjak slatka je, bezvremenska posveta Tomu, te očito puno znači Zendayi. Suptilni čvor njezine veze vrlo je tipičan za par koji cijeni (i zaslužuje) svoju privatnost. Možda će jednog dana Zendaya nositi drugačiju vrstu prstena pored svog pečatnjaka, ali Tom i Zendaya rade stvari na svoj način, pa ćemo ubuduće morati pažljivo pratiti njihov nakit.

Nicolette Sheridan Možda vas zanima Ovih 9 glumaca jako su se naljutili kada su njihovi likovi u hit serijama neočekivano ubijeni Rubrika Life&style Life&style
Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    brzo pir