Life&style

Zabavno: žena se odijeva isto kao zvijezde da pokaže da nije samo mršavo lijepo

  • Njujorčanka Katie Sturino iskreno vjeruje da sreća i ljepota nemaju veze s veličinim tijela, a broj pratitelja dokazuje da se mnogi s njom slažu
  • Uz puno body positive poruka Katie "skida" outfite poznatih dama, redom mršavica i slika se u sličnim pozama - urnebesno zabavno
  • Najveća inspiracija su joj izgleda Meghan Markle i Kate Middleton

Njujorčanka Katie Sturino iskreno vjeruje da dobar stil možemo imati s tijelom bilo koje veličine. Nakon deset godina provedenih u pr-u, Katie je pokrenula blog The 12ish style da djevojkama poput nje, dakle onima malo krupnijima pokaže kako moda može postojati i u većim konfekcijskim brojevima te da podijeli savjete kako de odijevati ako si +veličine. Njezin blog pa i Instagram @katiesturino u kratkom je roku privukao tisuće pratitelja - mnogima se svidjela Kateina body positive poruka.

Možda vas zanima Veliki hit! Ovi su prolaznici pokazali kakve ćemo ruksake viđati posvuda u 2020. Rubrika Moda Moda

A nije izmislila ništa novo, samo nam je ukazala kako biti sretna, zdrava žena koja je sakupila nešto kilograma stvarno nije kraj svijeta. "Kad sam bila u braku, stalno sam bila zabrinuta zbog svog tijela. Bila sam opsjednuta time da ostanem broj 42 ili barem ne odem daleko iznad toga" jednom je rekla.

“A onda sam se prije tri godine rastla i nabacila dosta težine. Isprva nisam ni shvaćala koliko. Vježbala sam, ali su se kile ipak skupljale. Sve skupa sam dobila više od 25 kila. Počela sam nositi broj 46 i još uvijek ga nosim, ali dogodila se zanimljiva stvar - sad stvarno volim svoje tijelo.

Danas Katie uz blog ima i svoj brend Megababe, a očito pronalazi i dosta vremena da se zeza na Instagramu oponašajući outfite celebrityja. Izabrali smo neka nama najsmješnije, a vidjet ćeš da Katie posebno inspiriraju Meghan Markle i Kate Middleton. Također, obrati pozornost na to koliko su pozitivne njezine poruke uz fotke. Ova cura doista nema problema s percepcijom svog tijela, ma koje veličine bilo. Bravo!

1. Kate Middleton

2. Katie Holmes

3. Jennifer Aniston

4. Meghan Markle

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#SuperSizeTheLook with my Prince Harry @extraextrastyle for @people (Not my husband! We’re both married to boys)

A post shared by Katie Sturino (@katiesturino) on

5. Chrissy Teigen

6. Kaley Cuoco

7. Gwyneth Paltrow

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Only @gwynethpaltrow could get me in head to toe black🌑🌑🌑 #SuperSizeTheLook She has me goop’ed edition!

A post shared by Katie Sturino (@katiesturino) on

8. Jennifer Garner

9. Kendall Jenner

10. Priyanka Chopra

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

How much do you love this @priyankachopra look? Such a good style for ANY body! #SuperSizeTheLook

A post shared by Katie Sturino (@katiesturino) on

POGLEDAJ TREĆU EPIZODU VIDEO SERIJALA BY MISS7 "MISS7 SE UDAJE": PRSTEN I CIPELE

 

 

Photo: Instagram@katiesturino

Komentari 0