Moda

Veliki hit! Ovi su prolaznici pokazali kakve ćemo ruksake viđati posvuda u 2020.

  • Popularni ruksaci i ove sezone dolaze u najrazličitijim bojama, modelima i oblicima, a jedan od zanimljivijih na špici predstavila su nam tri zagrebačka trendsetera
  • Riječ je o jednostavnom modelu minimalističkog dizajna idealnog za kreiranje dnevnog outfita
  • Pronašli smo nekoliko modela ovog trendi modnog dodatka kako bismo ti olakšali potragu

Zagrebačka špica idealna je lokacija za pokazivanje najnovijih trendova u svijetu mode, a upravo ondje uhvatili smo tri prolaznika s cool modnim dodatkom kojemu modni insajderi predviđaju veliku popularnost u 2020. Riječ je o ležernom ruksaku jednostavnog dizajna s neobičnim preklopom na prednjici koji mu daje malo drukčiji 'touch'. Ovo najpraktičnije izdanje dnevne torbe zagrebački prolaznici uskladili su uz opuštene kombinacije s trapericama

Simpatična brineta široka osmijeha svoju 'all black' kombinaciju začinila je cool detaljima - unisex crnom kapom, sunčanim naočalama u oker žutoj nijansi i trendi ruksakom u boji naočala. 

 | Autor: miss7 miss7

Isti modni dodatak profurao je i mladi modno usklađeni par koji je za šetnju gradom također odabrao casual outfit. Šarmantni prolaznik odlučio se za plave traperice u kombinaciji s plavim puloverom ispod kojega je odjenuo svijetlo plavu košulju. Cjelokupni styling zaokružio je modernim plavim kaputom s dvorednim gumbima i hit ruksakom u istoj boji.

 | Autor: miss7 miss7

Njegova je ljepša polovica pak odabrala nešto jednostavniju kombinaciju - plave skinny traperice uskladila je uz bijelu basic majicu, duksericu u svijetlo sivoj nijansi, crnu jaknu i bijele tenisice, a sve je podigla ruksakom u upečatljivoj boji.

 | Autor: miss7 miss7

Zanimalo nas je gdje možemo nabaviti ove zanimljive ruksake idealne za sve one koji uvijek imaju hrpu stvari, a žele osloboditi ruke prilikom šetnje, šopingiranja i drugih aktivnosti. Naime, ovaj modni dodatak praktičan je zbog svoje veličine pa ćeš u njega jednostavno ubaciti laptop, rokovnik, dodatnu vestu ili bilo što drugo što obično ne stane u minijaturne verzije torbica. A uz sve to izgleda odlično! 

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: ruksak Ucon Acrobatics (669,00 kn); ruksak Ucon Acrobatic (369,00 kn); ruksak Ucon Acrobatics (599,00 kn) - sve dostupno u Riviera concept storeu

Modele kakve su nosili prolaznici pronašli smo u novootvorenom concept storeu Riviera kojega ćeš pronaći u Gundulićevoj ulici 3. Zavirili smo u njegovu ponudu i izdvojili nekoliko svojih favorita:

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: košulja Nimbus (549,00 kn); narukvica Ohrid Pearls Filevi (285,00 kn); pulover Nimbus (769,00 kn); sunčane naočale Messy Weekend (415,00 kn); naušnice Ohrid Pearls Filevi (175,00 kn); tenisice CLAE x Petites Luxures (995,00 kn); traperice Denham (1.200,00 kn) - sve dostupno u Riviera concept storeu

Osim ruksaka, u ovom trendi dućanu pronaći ćeš komade različitih modnih brendova iz raznih dijelova svijeta: Nimbus Nordic (Kopenhagen), Denham jeans (Amsterdam), Camplin peacoats (Italija), Ucon Acrobatics backpacks (Berlin), Clae (Los Angeles), Zeybra (Portofino), CP Shades (Kalifornija), Filevi biseri (Ohrid), Culti (Milano) i Mifuko baskets (Kenija). U njihovoj ponudi nalaze se odlični i vrlo kvalitetni modeli traperica, jakni, košulja, pulovera i sl., a ni ljubiteljice nakita i drugih modnih dodataka neće ostati razočarane. 

 | Autor: miss7 miss7

Sponzorirani sadržaj: miss MIND za miss7

Photo: miss7

Komentari 0