Life&style

Želiš jedan 'strašan' vikend-izazov? Pogledaj ovaj horor, ljudi se kunu da je jedan od najstrašnijih ikad...

  • Za sve ljubitelje horora, nedavno je na Netflix stigla prava poslastica!
  • Filipinski horor "Eerie" navodno ledi krv u žilama i tjera te da spavaš s upaljenim svjetlom
  • "Vrisnula sam tri puta u 20 minuta, a film još traje sat vremena i 20 minuta!"

Zastrašujući se film ne može smatrati sjajnim ako uz njega ne poskakujemo od straha, svako malo se zavučemo glavom ispod dekice ili spavamo s upaljenim svjetlom. Prema objavama na Twitteru, novi Netflixov horor "Eerie" ledi krv u žilama i pokriva sve kriterije zastrašujućih hororaca.

Radnja ovog filipinskog horora se odvija u katoličkoj školi za djevojke gdje neočekivana smrt učenice imenom Erika potrese cijelu akademiju. Nakon tog nemilog događaja, studentice tvrde da ih proganja njezin duh pa školska savjetnica Pat Consolacion pokušava saznati uzrok te misteriozne smrti. Kako se klupko počinje odmotavati, Pat pomalo otkriva tajnu škole i čudovište koje krije.

Možda vas zanima Gledanje horora izgleda pomaže u gubljenju kila - ali ima i drugih utjecaja na tvoje tijelo Rubrika Life&style Life&style

Obožavatelji horora su potvrdili da je film stravičan i svoje su dojmove podijelili na Twitteru:

"Gledanje #Eerie dok si sam u hotelu nije bila dobra ideja", napisao je Meloyski. 

"Upravo gledam Eerie na Netflixu. Vrisnula sam tri puta u 20 minuta, a film traje još sat vremena i 20 minuta", K. Cadavez. 

"Upravo sam pogledala 'Eerie' sama... Pogledala sam puno horora i imam visoke standarde ali ovaj me nasmrt prestrašio. Odličan film. Definitivno jedan od najboljih koje sam ikad pogledala", Gold and Diamonds.

Možda vas zanima Vraća se zastrašujući klaun, već nas je strah nastavka legendarnog horora Rubrika Life&style Life&style

"Upravo sam pogledala Eerie na Netflixu i... hmm, gdje mi je noćna svjetilja?? Prestrašena do kraja", Kayla Nicole B.

"Upravo sam pogledala Eerie na Netflixu. Pogodite tko će idućih tjedana dana spavati s upaljenim svjetlima?", Tie-tine Gonzaga.

Film je premijerno prikazan na međunarodnom filmskom festivalu u Singapuru u prosincu 2018. godine. Objavljen je na Netflixu u većinu zemalja u srpnju, a odnedavno je dostupan i na našem. 

 

 

 

 

Photo: shutterstock

Komentari 0