Life&style 12. siječnja 2019.

Horoskop otkriva tvoj najveći strah - je li pogodio?

Svi mi od nečega strahujemo. A zvijezde nam otkrivaju čega se najviše bojimo…

Neki se boje strašnih klaunova, drugi odvratnih paukova, treći bolesti, a neki se pak boje ptica ili pasa – jer ima nas svakakvih. Pogled u zvijezde može nam otkriti čega se najviše bojimo, jer naš horoskopski znak otkriva puno više o nama nego što to mnogi misle.  

Ovan 

Ovnovi su vrlo društvena bića pa su najradije cijelo vrijeme okruženi svojim prijateljima. Ako jednom dođe do svađe, boje se gubitka. Naime, ne znaju dobro biti sami. 

Bik 

Bik treba rutinu i sigurnost. Nije mu lako ako dođe do iznenadnih promjena te se ne snalazi najbolje u novim situacijama. Ničega se ne boji više od promjena. 

Blizanci 

U suprotnosti od bika, blizanci vole avanture i promjene. Ništa ga više ne straši od normalnog, nespektakularnog života. 

Rak

Kao vodeni znak, rakovi su (kao i ribe) vrlo senzibilni te im je jako stalo što drugi misle. Jako se boje kako će ih drugi prihvatiti i što će misliti o njima. Zbog toga često djeluju napeto kad ih upoznaš. 

Lav

Lavovi žele više od pukog prosjeka i nikako se ne žele utopiti u masi. Rođeni su vođe te uživaju kad su u centru pažnje. Ako im nitko ne pridaje pažnju, to je za njih pravi horor. 

Djevica 

Djevica je najveći perfekcionist među horoskopskim znakovima. Sve se mora događati točno onako kako je isplanirala. Ako nešto ne ide po planu, onda je nervozna i ne zna više što napraviti. 

Vaga 

Osobe rođene u znaku vage nerado misle o budućnosti jer se uvijek boje da će donijeti pogrešnu odluku. Za njih je gotovo nemoguća zadaća opustiti se i prihvatiti stvari onakve kakve jesu.

Škorpion 

Škorpionu nije lako imati apsolutno povjerenje u nekoga. Stalno se boje kako će ih njihovi najdraži povrijediti. 

Strijelac 

Jako se boje ovisiti o drugim ljudima. Treba im sigurnost i žele imati svoj život isključivo u svojim rukama. Osobito im je bitno da važne odluke mogu sami donositi. 

Jarac 

Jarac mora uvijek davati najbolje od sebe. Za njega je život veliko natjecanje u kojem vrijedi jedino pobjeda. Zbog toga se boji da će zakazati na poslovnom ili privatnom planu. 

 

Vodenjak 

Vodenjaci se ne vole osjećati sputano, pa se zbog toga često boje veze. Ako si u vezi s vodenjakom, jako je važno dati mu dovoljno slobodnog prostora – inače će vrlo brzo pobjeći. 

Ribe 

Ribe su stalno u potrazi za ultimativnim, iskrenim, pravim životnim smislom i ispunjenjem. Zbog toga strahuju da neće pronaći smisao života i prava prijateljstva, posao ili idealnog bračnog partnera. 

Komentari 0