Life&style

Želio je biti lijep poput Kena. Je li uspio?

Tko želi biti lijep, treba patiti – čini se da je to moto „Živog Kena“, muškarca koji uz pomoć brojnih plastičnih operacija želi izgledati poput ljudske lutke. Oprez: njegove najnovije fotografije nisu za one slabih živaca!

Rodrigo Alves (34) radi SVE kako bi izgledao poput njegovog idola – lutke i Barbienog dečka Kena. Do sada je potrošio na plastične operacije više od 500.000 dolara! Radio je operacije lica, uklanjao masnoće, ma gotovo da nema zahvata koji 34-godišnji stjuard iz Brazila nije napravio na sebi. 

Naravno da je jasno da to nije baš zdravo. Povrh toga, nove fotografije „Ljudskog Kena“ doista su zastrašujuće – naime, podvrgnuo se kemijskom tretmanu lica, pa je sav crven, a i koža mu se opako guli. 

„Bilo je bolno i još je peklo“, ispričao je „Ken“ za Daily Mail. „Nije mi cilj izgledati savršeno, nego mladoliko. Nikad se neću opustiti i nitko nikad neće vidjeti na mom licu boru.“ 

Možda vas zanima Plastične operacije ne čine nas ljepšima! Rubrika Life&style Life&style

Sigurno je da mu to nije bio posljednji zahvat – premda njegovo tijelo očito trpi jake bolove… 

 

Možda vas zanima Roditelji su je pretvorili u Barbiku – sa strašnim posljedicama Rubrika Stars Stars

 

Photo: Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • motoko

    to nije dete to je kreten