Life&style

Želimo ovog 2 metra visokog jednoroga za svoj proljetni vrt

Planiraš tulume u svom vrtu iza kuće? Smijemo li ti reći da će ovo biti tvoj najpoželjniji gost apsolutno svaki put?

Ako ne živiš blizu mora ili jezera i još uvijek nemaš bazen u sklopu kuće, onda te sigurno vijesti o ogromnim luftićima na napuhavanje (koji posljednjih dana vladaju našim društvenim mrežama) i nisu bacile u trans. Međutim, kada vidiš ove genijalne 2 metra visoke figure na napuhavanje koje paralelno s tim služe i kao prskalice - odmah ćeš poželjeti imati tulum u svom vrtu!

Možda vas zanima Ogromni jednorog-luftić je sve što želimo za ljetni party Rubrika Life&style Life&style

Za sad smo pronašli jednoroga, slona i dinosaura, a svi su viši od dva metra i kada ih spojiš na vrtno crijevo, svi prskaju vodu: jednorog iz roga, slon iz surle, a dinosaur iz nosa. Je l' tvoj proljetni party upravo postao još magičniji?

 | Autor: Big Mouth Big Mouth Veliki slon, 425 kuna (na Amazonu)

Prije nego krene party, imaj na umu da će ti trebati neko vrijeme da napušeš ove ljepotane. Jednorog je toliko velik da zahtjeva više od osam minuta za napuhavanje, čak i kada koristiš mehaničku pumpu.

 | Autor: Big Mouth Big Mouth Veliki dinosaur, 300 kuna (na Amazonu)

Doduše, odmah ćemo te upozoriti da ovi mali ljepotani nisu uopće jeftini! Dinosaur i jednorog na Amazonu koštaju 300 kuna, a slon više od 400. Međutim, ako ovo nije najgenijalniji gost svakog vrtnog partija, ne znamo koji je... Kupujemo!

Photo: Big Mouth

Komentari 0