Life&style

Ogromni jednorog-luftić je sve što želimo za ljetni party

Luftići na napuhavanje u svakom obliku koji možeš zamisliti apsolutno osvajaju naša srca već nekoliko ljeta zaredom, ali sada smo pronašli i njihovu napredniju verziju!

Nema šanse da nisi vidjela ove luftiće u obliku jednoroga, flaminga, pizze, emojija i svega što možeš zamisliti. Međutim, bili su napravljeni za jednu do dvije osobe - sve do sada! Pronašli smo gigantske luftiće na koje stane do 6 osoba i ako ovo nije savršen dodatak za svaki (pro)ljetni party na bazenu ili moru, ne znamo što jest.

 | Autor: Sam's Club Sam's Club

Sam's Club lansirao je seriju prefora luftića u obliku jednoroga, flaminga i pauna na koje istovremeno stane i do šest odraslih osoba. Da se razumijemo, ovi cool luftići nisu uopće jeftini! I dok oni obični, za jednu osobu, koštaju između 100 i 200 kuna, ovi veliki dolaze s cijenom od 900 kuna! 

 | Autor: Sam's Club Sam's Club

Ali zamisli, i unicorn i flamingo luftić imaju ugrađene držače čaša i dio za hlađenje pića pa se stvarno možemo opustiti kao nikad do sad. Veličina luftića je otprilike 3x3 metra, a zbog njihove veličine pripremi se da će ti trebati neko ekstra vrijeme da ih napušeš...

 | Autor: Sam's Club Sam's Club

Kako stoji u opisu luftića na službenoj stranici: “niti jedan dan na moru nije potpun ako ne možeš plutati na ogromnom jednorogu zajedno sa svojim društvom". Jao, ne možemo se više složiti jer ovo izgleda baš mrak!

Photo: Sam's Club

Komentari 0