Life&style

Želimo ovo! Čokoladne kuglice koje se u trenu pretvaraju u najfiniju vruću čokoladu!

  • Vruća čokolada ukusan je napitak koji obožavamo zimi, ali nemamo ništa protiv ni za vrijeme drugih godišnjih doba
  • Umjesto klasičnog načina pripremanja, osmišljene su čokoladne kuglice koje su punjenje s mini sljezovim kolačićima
  • Dovoljno je da u toplo mlijeko ubaciš kuglicu i pustiš da se otopi

Topla čokolada omiljeni je napitak većini djece, ali i odraslih. Iako se može piti u svako doba godine, uglavnom ju pijemo zimi kako bi nas zagrijala. No, od sad više ne moraš provoditi vrijeme za štednjakom pripremajući najkremastiji slatki napitak jer su napravljene čokoladne kugle koje se pretvaraju u omiljeni napitak.

 | Autor: Firebox Firebox

Na stranici Firebox prodaje se set od tri kuglice po cijeni od 11,99 eura, odnosno 90 kuna, a svaka od tih čokoladnih kuglica punjena je mini sljezovim kolačićima. 

 | Autor: Firebox Firebox

Postupak izrade vruće čokolade je veoma jednostavan. Dovoljeno je da zagrijano mlijeko staviš u šalicu i zatim dodaš kuglicu. Ona će se veoma brzo rastopiti, a ti možeš uživati u samom procesu. Također, dobro je znati kako se ove kuglice mogu jesti i same ako te ulovi želja za slatkim.

Možda vas zanima Odsad možeš imati svoj mali kućni stroj za proizvodnju krafni - samo ubaci sastojke i pritisni tipku! Rubrika Life&style Life&style
Photo: Firebox
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    odlično,ovo cu sutra