Life&style
Zbog ovih neodoljivih vina s božićnim porukama jedva čekamo blagdane Zbog ovih neodoljivih vina s božićnim porukama jedva čekamo blagdane Zbog ovih neodoljivih vina s božićnim porukama jedva čekamo blagdane Zbog ovih neodoljivih vina s božićnim porukama jedva čekamo blagdane Zbog ovih neodoljivih vina s božićnim porukama jedva čekamo blagdane Zbog ovih neodoljivih vina s božićnim porukama jedva čekamo blagdane Zbog ovih neodoljivih vina s božićnim porukama jedva čekamo blagdane 1/8 Zbog ovih neodoljivih vina s božićnim porukama jedva čekamo blagdane

Zbog ovih neodoljivih vina s božićnim porukama jedva čekamo blagdane

Na društvenim mrežama nedavno su osvanule fotografije neodoljivih vina s božićnim vizualima, koje potpisuje brend Nadora Creative Studio. Vina s porukom idealan su dar za nadolazeće blagdane

Iza brenda kriju se sestre Ivona (24) i Bernarda (27) Pavičić, magistre novinarstva i istinske zaljubljenice u vina, Božić i darivanje. Svoju ljubav prema vinima ove su Slavonke pretočile u kreativni studio, u kojem glavnu ulogu vode upravo vina. Odluka o pokretanju brenda donesena je na nagovor njihove starije sestre Antonele, koja im je najveća podrška, a nerijetko i partnerica u kreiranju ideja te osmišljavanju cjelokupnog projekta.

Kad je cijeli svijet stao, mi smo krenule. Razvijale smo nove ideje, nadograđivale postojeće i pazile na baš svaki detalj kako bismo uspješno realizirale našu viziju“, ističu sestre Pavičić te dodaju: „Svaki je korak bio novi izazov, ali i prilika za učenje i usavršavanje. Iz prve smo se ruke uvjerile da pokretanje novog brenda ne podrazumijeva samo cool ideju, nego i mnogo različitih poslovnih vještina. No to nas nije obeshrabrilo pa smo svoju ideju pretvorile u poslovnu priliku“.

 | Autor: Vedrana Brkić / Wedding Art Croatia Vedrana Brkić / Wedding Art Croatia

Ime ovog brenda nosi posebno značenje. Nadora u grčkom jeziku označava prekrasan dar satkan od inventivnih ideja i potaknut strašću. Ideja osnivačica bila je domaćoj publici predstaviti nešto novo i drukčije. Nešto što će svakome izmamiti osmijeh na lice i uljepšati dan. Kao rezultat njihovog promišljanja nastala su vina s porukom.

Riječ je o zanimljivim i zabavnim natpisima na vinima, kojima možemo čestitati Božić, rođendane i slične prigode. Trenutačno su u ponudi vina s božićnim vizualima, a mogu se naručiti samostalno ili u jednom od tri božićna poklon paketa – MULLED WINECHRISTMAS  COOKIES i COZY.

MULLED WINE poklon paket namijenjen je svim obožavateljima kuhanog vina, CHRISTMAS COOKIES oduševit će ljubitelje izrade božićnih kolačića, uz ispijanje čaše dobrog vina, dok je COZY box idealan dar za sve koji vole uživati u blagdanskom duhu, uz božićne filmove, vino, miris božićne svijeće i neizostavne božićne čarape.

 | Autor: Vedrana Brkić / Wedding Art Croatia Vedrana Brkić / Wedding Art Croatia

Sestre su cijeloj ovoj priči željele dati osobni dodir pa su božićni poklon paketi osmišljeni tako da zapravo opisuju svaku od njih. Bernarda je strastvena zaljubljenica u kuhano vino, Ivona je vrsna majstorica za kolače, a Antonela je nepopravljiva ljubiteljica božićnih filmova i cozy ugođaja.

Cijelu priču zaokružile su prekrasne fotografije koje krase Instagram profil @studio.nadora i Facebook stranicu Nadora Creative Studio. Fotografije potpisuje Vedrana Brkić iz Wedding Arta Croatia.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nadora Creative Studio (@studio.nadora) on

Posebno je zanimljivo što sva vina u Nadorinu radionicu dolaze iz brodske Vinarije Pavičić, a osnivačice pojašnjavaju: „Vjerne smo Pavičić vinima već dugi niz godina i željele smo našim kupcima ponuditi nešto provjereno dobro te ono što i same volimo. Nismo u rodu s vlasnikom, ali je ispalo vrlo simpatično što smo ostvarili suradnju.“

 | Autor: Vedrana Brkić / Wedding Art Croatia Vedrana Brkić / Wedding Art Croatia

Božić je sve bliže, a ove godine svojim bližnjima možete darovati nešto jedinstveno i originalno iz Nadorine božićne ponude. Tijekom studenog možete naručiti svoje omiljene proizvode, dok prodaja kreće od 1. prosinca. Za sve narudžbe do kraja studenog ostvarujete promotivni popust od 50 posto na kupnju druge butelje vina. Više detalja možete pronaći na Instagramu i Facebooku.

Photo: Nadora Creative Studio