Life&style
Prolaznica u neonskim bojama

Zbog ove prolaznice neonski modni dodaci mogli bi ti postati najdraži trend ove sezone

  • Tko je proveo djetinjstvo u 90-ima rado će pozdraviti povratak neonskih boja kao jednog od vrućih trendova
  • Ipak, kako smo sada već malo starije (neke i ozbiljnije) vrišteći komadi odjeće mogli bi djelovati prenapadno i  privlačiti poglede iz pogrešnih razloga
  • No, jedna prolaznica pokazala nam je kako donijeti osvježenje kako u vlastitu garderobu, tako i na ulice i pri tom sjajno izgledati!

Fashionisticama sigurno nije promaklo – neonske boje postale su veliki tend! Ipak sa svojim upečatljivim značajkama mnogima donose i glavobolje - kako kombinirati modni detalj u vrištećoj boji, a da izgleda skladno i ukusno? Ako bismo pitali jednu od naših najpopularnijih influencerica vjerujemo a odgovor ne bismo čekali dugo… Ella Dvornik već neko vrijeme oduševljava svoje pratitelje kombinacijama u jarkim bojama, a mnogi joj komplementiraju na hrabrosti i istančanom smislu za ekstravagantnu modu. 

Kate Middleton i Nina Badrić u sjajnim jesenskim izdanjima Možda vas zanima Kate Middleton i Nina Badrić nose vrući modni trend koji će nas pratiti ove zime Rubrika Moda Moda

Elline kombinacije izgledaju sjajno, ali ne bismo se sve usudile obući u vrišteće boje, a da pri tom i zadovoljno gledamo u vlastiti odraz u ogledalu. No, i ne moramo.

Divota ili grozota? Jesu li Blake Lively i Kim Kardashian predvodnice najružnijeg trenda godine?

Za oko nam je zapela prolaznica u Splitu koja je neonske boje uvela u svoju modnu svakodnevicu na izvrstan način - inspirativan i atraktivan i koji će privlačiti poglede iz pravih razloga. 

Prolaznica u neonskim bojama | Autor: Pixsell Pixsell Prolaznica u neonskim bojama

Vječnu i uvijek uspješnu kombinaciju traperica, bijelog T-shirta i motorističke crne kožne jakne prolaznica je podignula na višu razinu uz modne dodatke neonski zelene boje. Cipele na visku potpeticu s kopčom, torbica te naočale s okvirom u istoj boji, nenametljivo su zatvorile jednu neonsku cjelinu  koja je donijela osvježenje ne samo na zgodnoj brineti već na ulicama njezinog grada.

Ako je i tebe ova kombinacija uvjerila da si trebaš uvesti barem nekoliko detalja u neonskim bojama u svoju garderobu slobodno se inspiriraj našim ulovom iz high street trgovina. 

Modni dodaci u neonskim bojama | Autor: Pr/prettycactus Pr/prettycactus Modni dodaci u neonskim bojama S lijeva na desno: Stradivarius (199,90 kn), Reserved (299,90 kn), Bershka (119,90 kn), H&M (oko 60 kn)

Hoće li neonske boje pronaći put i do tvoje garderobe?

Photo: Pixsell

Komentari 0